Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Οφείλουμε να πούμε κάτι που μας αρέσει…

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ. Ξανά. Σε όλα τα αθλήματα. Απο ποδόσφαιρο και μπάσκετ έως Ερασιτέχνη. Σχεδόν κάθε χρόνο -όπως είναι φυσιολογικό- για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο που έχει τόσα τμήματα, πιθανότατα κάποιο απο αυτά θα υστερεί και θα είναι πιο αδύναμο, με αποτέλεσμα να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ωστόσο, φέτος κάναμε μία πολύ σύντομη αναδρομή σε κάθε τμήμα και μπορούμε να δούμε πως  παντού είναι δυνατός. Αυτό είναι ο Ολυμπιακός άλλωστε. Η καλύτερη ομάδα σε όλα τα αθλήματα (εγχώρια) που διεκδικεί όλους τους τίτλους και επιδιώκει ευρωπαϊκή καταξίωση.

Βέβαια, θέλω να αναφερθώ σε ποδόσφαιρο και μπασκετ λίγο παραπάνω. Φέτος έχει επιτευχθεί κάτι που παραπέμπει σε νέο και ωραίο αποτέλεσμα. Αν και πολύ νωρίς, ξανατονίζω, πως όποιος είναι φίλαθλος ή οπαδός του δαφνοστεφανωμένου έφηβου, ανυπομονεί να φτάσει η ώρα του αγώνα και να δεί τον Φορτούνη και τον Σπανούλη  να οδηγούν τις ομάδες τους στη νίκη, αλλά πάνω απ’ όλα να “γυαλίζει” το μάτι τους.

Ανεξαρτήτου αποτελέσματος, ανεξαρτήτων συνθηκών, στο τέλος θα τους χειροκροτήσεις.

Αυτό, για να έγινε απο τόσο νωρίς, σημαίνει πως η αυτοκριτική του καλοκαιριού έγινε, τα λάθη διορθώθηκαν σε μεγάλο βαθμό και τώρα απολαμβάνουμε τα νέα δημιουργήματα.

Ας δώσουμε χρόνο και ας στηρίξουμε φέτος, όσο ποτέ… Κριτική θα γίνεται, είναι υγιής άλλωστε και η δουλειά μας ως δημοσιογράφοι είναι να παράγουμε ειδήσεις, όπως και να αφήνουμε το σχόλιο μας. Απο εκεί και πέρα, χρόνος, πίστη και υποστήριξη σε αυτό που γεννιέται και γίνεται πιο μεγάλο!

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ