Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Οι «αγαπητικοί» δεν ήταν στον Ρέμο;

Μέγας ντόρος έχει ξεσπάσει μετά τη χθεσινή 25αρα που έφαγε στο κεφάλι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Και αυτό γιατί, όπως διαβάσαμε, ο Σέρβος κόουτς πήγε και το γλέντησε μετά στα μπουζούκια.

Μπράβο του. Δικαίωμα του. Ο άνθρωπος ήθελε να πιει να ξεχάσει. Βέβαια πώς να ξεχαστεί, τον γλέντησαν για τα καλά ο Σφαιρόπουλος και ο Σπανούλης και είπε κι αυτός να γλεντήσει στον Ρέμο.

Το «θέμα», όμως, είναι αλλού. Το σύνολο των ηλεκτρονικών ιστοσελίδων-ακόμη και παναθηναϊκές ιστοσελίδες- αναφέρουν πως ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε ήταν στον Ρέμο και μάλιστα γλέντησε και με το παραπάνω.

Εκτός από μία. Αυτή που γράφει και λέει πάντα την αλήθεια. Μάλιστα, σχεδόν 15 ώρες μετά το συμβάν ήρθε και… επίσημη διάψευση μέσω του «Γραφείου Τύπου». Όχι, δεν ήταν εκεί ο Σέρβος κόουτς, ήταν στο ξενοδοχείο και δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του για την ήττα.

Εμείς αναρωτιόμαστε, τελικά ήταν ή δεν ήταν στον Ρέμο; Μήπως πήγε μετά και οι «αγαπητικοί» δεν προσκλήθηκαν; Μήπως ο Ρέμος δεν τους κάλεσε και θίχτηκαν οι «αγαπητικοί»; Μήπως ο Σέρβος κόουτς τους είπε πως πηγαίνει για ύπνο για να τους ξεφορτωθεί; Ιδού οι απορίες…

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ