Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Οι δηλώσεις των κυπελλούχων

Χάρης Παυλίδης:

«Με αυτή την κούπα έχουμε πάρει σαν ομάδα όλες τις κούπες που υπάρχουν. Είμαι πολύ χαρούμενος για τις αθλήτριες μου και πιστεύω ότι αυτό θα είναι η αρχή ενός καινούργιου κύκλου για να ξαναφτάσουμε στην κορυφή της Ευρώπης. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και θα εστιάσουμε στα λάθη μας ώστε να τα διορθώσουμε και να φτάσουμε στο στόχο μας».  

Μόνικα Έγκενς :

«Ήταν συναρπαστικά. Στο δεύτερο μισό ήμασταν όπως έπρεπε και τώρα θέλουμε να πανηγυρίσουμε δυο ακόμα τίτλους για να ολοκληρώσουμε ιδανικά τη χρονιά» .

Φιλιώ Μανωλιουδάκη:

«Είναι το πρώτο κύπελλο που σήκωσα. Είναι ιστορική στιγμή και εύχομαι να είναι το πρώτο από τα πολλά κύπελλα που θα σηκώσουμε και φέτος. Έρχεται δύσκολος μήνας. Είμαι πολύ χαρούμενη και δεν έχω λόγια να εκφράσω την χαρά όλων μας».

Χρυσή Διαμαντοπούλου :

«Είμαστε πολύ χαρούμενες. Είναι κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Διορθώσαμε τα λάθη της αρχής του αγώνα και ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες κούπες».

Αλεξάνδρα Ασημάκη :

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που κατακτήσαμε εμείς το πρώτο κύπελλο στην ιστορία. Η ιστορία γράφει με χρυσά γράμματα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Χαιρόμαστε πάρα πολύ για αυτή την κατάκτηση. Είναι η πρώτη κούπα στη σειρά για εμάς. Ακολουθούν και άλλες δυο και θέλουμε πάρα πολύ να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας».

Άλκηστη Αβραμίδου:

«Συγκλονιστικός τελικός. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Βουλιαγμένης. Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό και καλό παιχνίδι. Μας έφυγε η ψυχή αλλά δείξαμε ότι αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση τα βγάζουμε και στο παιχνίδι μας. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι. Συγχαρητήρια σε όλους μας. Το πρώτο κύπελλο είναι δικό μας».

 Ελευθερία Πλευρίτου :

«Είμαστε πανευτυχείς που κατακτήσαμε το πρώτο κύπελλο στην υδατοσφαίριση των γυναικών. Κρατάμε τη νίκη και χαιρόμαστε που είμαστε εμείς που γράφουμε ιστορία. Η Βουλιαγμένη είναι μια πολύ καλή ομάδα και τώρα συνεχίζουμε για τους επόμενους στόχους μας».

Χριστίνα Τσουκαλά :

«Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά αλλά στο τρίτο οκτάλεπτο ξεφύγαμε και ήρθε το κύπελλο για το οποίο είμαστε πολύ χαρούμενοι. Συνεχίζουμε δυνατά και για τους υπόλοιπους στόχους μας».

Πηγή: osfp.gr

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ