Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ

Οι δηλώσεις των τροπαιούχων

Κατερίνα Γιώτα: «Σίγουρα ακόμα δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της επιτυχίας που κάναμε. Δεν είναι μόνο επιτυχία για τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο αλλά και γενικότρα για το ελληνικό βόλεϊ. Δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω τη χαρά που νιώθει ένας αθλητής σε αυτές τις στιγμές. Ανυπονομούμε να γυρίσουμε αύριο στην Ελλάδα και να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας».

Σάσκια Χίπε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Σήμερα αποδείξαμε πόσο καλή ομάδα έχουμε. Δεν ήταν εύκολο στην αρχή βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά αντιδράσαμε άμεσα. Αγωνιστήκαμε με καρδιά και στο τέλος τα καταφέραμε. Λάβαμε το τίμημα για την προσπάθεια μας. Στεναχωρήθηκαμε για την ήττα στην έδρα μας αλλά περιμένουμε τους φιλάθλους μας την επόμενη φορά για να πανηγυρίσουμε μαζί τους».

Τζίνα Λαμπρούση: «Ειλικρινά δεν έχω λόγια. Το θέλαμε πάρα πολύ. Ήρθαμε για να πάρουμε τον τίτλο γιατί πέρσι δεν το καταφέραμε και δεν είναι τυχαίο που οι συγκυρίες ήρθαν έτσι με την ίδια ομάδα. Θέλαμε να φύγουμε νικήτριες και τα καταφέραμε καταθέτοντας και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο. Το ευχαριστηθήκαμε και τα συναισθήματά μας είναι απερίγραπτα».

Αρέτα Κονόμη: «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Δεν ξέρουμε αν θα καταφέρουμε να το πιστέψουμε κάποια στιγμή. Είναι μια τεράστια επιτυχία που πραγματικά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν λόγια να την περιγράψουμε. Νιώθαμε θετική ενέργεια από όλους και θέλαμε να αλλάξουμε την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο Ρέντη. Αυτό έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Μας άξιζε αυτό το Κύπελλο, συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες. Κάναμε κατάθεση ψυχής»

Κωνσταντινά Βλαχάκη: «Είμαστε πολύ χαρούμενες. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Χρωστούσαμε στον εαυτό μας μια καλή εμφάνιση κόντρα στη Μπούρσα, την πραγματοποιήσαμε σήμερα και τα καταφέραμε, ολοκληρώνοντας αυτό που ξεκινήσαμε πέρσι».

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ