Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Οι μέρες του Μαρτίνς στη φυλακή!

Το καλοκαίρι του 2006 θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς σε ηλικία 36 ετών, πέρασε έναν μήνα πίσω από τα κάγκελα κατηγορούμενος για πλαστογραφία!

Ακολουθεί το απόσπασμα της εφημερίδας Live Sport

«Ο Πορτογάλος πλήρωσε την καλή του την καρδιά, αφού όπως έγινε γνωστό αργότερα δέχθηκε να βοηθήσει μια γειτόνισσά του στο Σάντα Μαρία ντα Φέιρα, τη γενέτειρά του.

Η συγκεκριμένη γυναίκα τον προσέγγισε και του εξήγησε ότι ενεργεί για λογαριασμό ενός επιχειρηματικού ομίλου από τη Βραζιλία, ο οποίος ήθελε να επενδύσει σε αθλητικές επιχειρήσεις στην Πορτογαλία.

Ο Μαρτίνς δεν είδε κάτι το περίεργο σε αυτό και, μάλιστα, πρότεινε τη δημιουργία ενός κέντρου υψηλής απόδοσης σχετικού με τον αθλητισμό. Μετέβη με τη γυναίκα και τον επενδυτή στο Χερέ ντε λα Φροντέρα, επειδή εκεί του είπαν ότι είχε τις δουλειές του ο εν λόγω επιχειρηματίας.

Δέχθηκε να ανοίξει έναν κοινό λογαριασμό, ο οποίος θα λειτουργούσε ως “γέφυρα” προκειμένου να επενδυθεί ένα ποσό γύρω στα 1,3 εκατ. ευρώ.

Όταν έκανε τη διαδικασία σε τράπεζα της περιοχής, όμως, συνελήφθη για πλαστογραφία εγγράφων και, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα (στο τέλος αθωώθηκε), κλείστηκε προληπτικά σε φυλακή, από την οποία μπόρεσε να βγει μετά την καταβολή εγγύησης».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ