Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

«Όλα στο φως κι εκεί να δείτε γέλια που θα κάνουμε»

Το μεσημέρι ο Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα βίντεο με 18 κραυγαλέες φάσεις στις οποίες αδικήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Λίγες ώρες μετά, κι αφού οι «ερυθρόλευκοι» τα είπαν χύμα στην ΚΕΔ, οι πράσινοι απάντησαν μέσω κύκλων.

Τι είπαν; Ότι βγάζει γέλιο το βίντεο του Ολυμπιακού και δείχνει την κατάσταση στην οποία είναι οι «ερυθρόλευκοι».

Η απάντηση του Ολυμπιακού δεν άργησε να έρθει και ήταν πολύ σκληρή: «εμείς ότι έχουμε να πούμε το κάνουμε αντρίκια και παντελονάτα στα επίσημα Μέσα της ομάδας κι όχι με ψεύτικες διαφημίσεις και κρυβόμενοι πίσω από εταιρίες με άγνωστους ιδιοκτήτες. Αν θέλετε να τα πούμε όλα, ελάτε. Όλα στο φως κι εκεί να δείτε γέλια που θα κάνουμε», σχολίασαν οι «ερυθρόλευκοι» και η θέση τους έχει δυο σκέλη.

Το ένα προκαλεί τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να δημοσιεύσει τα πάντα (συμβόλαια, συμβάσεις, εφορίες κτλ) και το δεύτερο καυτηριάζει την περσινή τακτική των πράσινων που είχαν δημιουργήσει ένα προβοκατόρικο βίντεο το οποίο και πρόβαλαν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της εκπομπής Survivor και όταν ο Ολυμπιακός έστειλε τα εξώδικα, έκαναν κοκοκο και σφύριζαν αδιάφορα!

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ