Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Όλα στο φως

Σ’ οποιαδήποτε σοβαρή χώρα στο άκουσμα της είδησης το Υφυπουργείο Αθλητισμού θα είχε πάρει άμεσα θέση και θα ζητούσε εξηγήσεις για να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά και να μην μπορεί κανείς να αφήσει υπόνοιες για ύποπτες συναλλαγές.

Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα στο άκουσμα της είδησης ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα είχε καλέσει άμεσα στο γραφείο του τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και θα είχε ζητήσει εξηγήσεις.

Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα στο άκουσμα της είδησης οι εμπλεκόμενοι θα είχαν ήδη παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας.

Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα στο άκουσμα της είδησης οι εμπλεκόμενοι θα είχαν δώσει στη δημοσιότητα όλα τα οικονομικά στοιχεία για να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό στην επιχειρηματική τους σχέση.

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος απ’ όλους εσάς τους αναγνώστες μας θέλει να επενδύσει ανοίγοντας με τη μέθοδο του franchise ένα κατάστημα Coffee Island. Αναζητώντας το τι χρειάζεται να κάνει για να το πετύχει θα βρεθεί και στα οικονομικά δεδομένα τα οποία είναι τα ακόλουθα…

• Μέσο μέγεθος καταστήματος: 60 τ.μ.
• Μέσο Ύψος Επένδυσης: €65.000
• Έξοδα κατασκευής καταστήματος: € 15.000-20.000
• Έξοδα εξοπλισμού καταστήματος: € 20.000
• Αρχικό εμπόρευμα: € 10.000
• Entry fee: €15.000
• Δυνατότητα Χρηματοδότησης: Κατόπιν Συνεννόησης

Με δεδομένο ότι υπάρχουν τα χρήματα προχωρά σε συμφωνία με την εταιρεία, υπογράφει τα συμβόλαια και ξεκινά η διαδικασία της δημιουργίας του καταστήματος. Για να δημιουργηθεί το εν λόγω κατάστημα θα πρέπει τα χρήματα που ορίζονται για την κατασκευή του να πληρωθούν στην εταιρεία και να εκδοθούν τα ανάλογα παραστατικά. Όταν λοιπόν έχει δημιουργηθεί τόσο μεγάλος θόρυβος για το θέμα της επιχειρηματικής σχέσης της οικογένειας Συμεωνίδη με τον ισχυρό άνδρα του Προμηθέα Βαγγέλη Λιόλιο θα πρέπει και οι δυο πλευρές να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να απαντήσουν σ’ όλους.

Θα πρέπει να προστατεύσουν το όνομα τους και να δώσουν στη δημοσιότητα τα μεταξύ τους συμβόλαια και τα αποδεικτικά των συναλλαγών τους.

Θα πείτε βέβαια ότι εδώ δεν έχουν κάνει καν μια δήλωση για το όλο θέμα. Και η Πολιτεία που είναι για να πάρει θέση; Καληνύχτα κύριε Βασιλειάδη. Όλα είναι καλά στο ελληνικό μπάσκετ.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ