Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά (video)

Χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν το πρωί του Σαββάτου στις 08:00, να περνούν από αιματολογικές εξετάσεις, στο Metropolitan. Από τις 09:00, όσοι ολοκλήρωναν τις αιματολογικές τους εξετάσεις, μετέβαιναν στο Ρέντη, προκειμένου να αρχίσουν τις εργομετρικές εξετάσεις. Σταδιακά, ο ένας ποδοσφαιριστής, μετά τον άλλο, πέρασαν από το Θεραπευτήριο και στη συνέχεια από το εργομετρικό κέντρο, στο Προπονητικό του Ρέντη.

Χωριστά γυμνάστηκαν οι τερματοφύλακες, οι οποίοι υπό τις οδηγίες του προπονητή του, Παναγιώτη Αγριογιάννη, έκαναν ειδικό πρόγραμμα αυτές τις δύο ημέρες. Οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι», υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μουρίκη και των συνεργατών του Πέδρο Μαρτίνς, «έγραψαν» αρκετά χιλιόμετρα στο κοντέρ και έβαλαν σε δοκιμασία τη δύναμη και την αντοχή τους.

Στα νέα πρόσωπα ήταν ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος έχει αποκτηθεί από τον ΟΦΗ.

inner
inner

Από το πρωί της Δευτέρας και για όλη την εβδομάδα, οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς θα έχουν δύο προπονήσεις την ημέρα. Το πρωί στις 8:30 και το απόγευμα στις 18:30. Την επόμενη Δευτέρα (25/6) η ομάδα του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο εξωτερικό.

inner
inner
inner
inner
inner
inner

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ