Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ

«Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται καμία εύνοια. Ζητούμε την επανάληψη του αγώνα»

Ο Ολυμπιακός είναι ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ και σαν Αυτοκράτορας δεν έχει ανάγκη από οποιαδήποτε εύνοια.

Έτσι, με ανακοίνωση της, η διοίκηση του Ερασιτέχνη, αφού στέκεται στις… γραφικότητες του προέδρου του Παναθηναϊκού, στην συνέχεια ζητά μάγκικα και Πειραιώτικα, την επανάληψη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, για να αποκατασταθεί το αίσθημα της δικαιοσύνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παρακολουθήσαμε την πρωτοφανή αντίδραση του νέου προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο., η οποία συνοδεύτηκε με τις σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είδαμε και σε επανάληψη την επίμαχη φάση του διαιτητικού λάθος, η οποία είναι και η μοναδική σε όλο το παιχνίδι στην οποία ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός, ξεκάθαρα λόγω της πολλαπλής διαγράμμισης του γηπέδου που οδήγησε σε διαιτητικό λάθος.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. δηλώνει επίσημα προς την Ε.Ο.Π.Ε., Ε.Σ.Α.Π. και κάθε αρμόδια αρχή ότι επιθυμεί να επαναληφθεί το παιχνίδι, για να αποκατασταθεί το αίσθημα της δικαιοσύνης.

Ο Ολυμπιακός είναι ο αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ και δεν χρειάζεται καμία εύνοια ακόμη και μη θελημένη, από καμία πλευρά.

ΥΓ1. Ευχόμαστε ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού να δείξει βέβαια, την ίδια ευαισθησία σε όλα τα αθλήματα στα οποία διοικεί.

ΥΓ2. Για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης η επιθυμία μας είναι ξεκάθαρη και δεν αποτελεί ειρωνεία. Προς την κατεύθυνση αυτή θα συνδράμουμε, σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας και μάλιστα με κόσμο. Βασική προϋπόθεση ωστόσο αποτελεί η τέλεση του αγώνα σε γήπεδο με τάραφλεξ, ακόμα και στην Κυψέλη, ώστε να μην μπορούν να επαναληφθούν τα ίδια λάθη.

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ