Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομάρ: «Είμαστε πάντα Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός δεν πραγματοποίησε και την καλύτερη σεζόν, με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, όμως, με δηλώσεις του, να υποστηρίζει πως παραμένει η κυρίαρχη ομάδα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο www.nettavisen.no:

«Δεν φτάσαμε κοντά σε αυτό που πραγματικά είμαστε. Αυτή είναι η τέταρτη σεζόν μου στον σύλλογο και κερδίζαμε το πρωτάθλημα κάθε χρόνο, εκτός από τη φετινή σεζόν. Αποτελούμε ξεκάθαρα την κυρίαρχη ομάδα στην Ελλάδα και πήγαμε καλά στην Ευρώπη. Η φετινή χρονιά όμως ήταν απογοητευτική».

«Τίποτα δεν είναι εύκολο και υπήρξαν πολλές αλλαγές, τόσο σε παίκτες όσο και στο πόστο του προπονητή. Δεν είναι κάτι απλό να διαμορφώνεται ένα γκρουπ όσο γρήγορα απαιτεί ένας προπονητής.

Ωστόσο ο σύλλογος κάνει κάποιες επιλογές, τις οποίες οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να σέβονται και να δουλεύουν σε αυτή τη βάση».

Για τις πέντε αλλαγές στον πάγκο:

«Είναι εύκολο να κατηγορείς τον έναν ή τον άλλον, αλλά η αλήθεια είναι ότι απλώς δεν είμαστε όσο καλοί θα έπρεπε. Ο λόγος που κυριαρχήσαμε όλα αυτά τα χρόνια είναι πως δουλεύαμε πολύ σκληρά για να το πετύχουμε και δείχναμε την ποιότητα μας στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα επεισόδια στην Τούμπα στα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – ΑΕΚ:

«Έγιναν πολλά, όμως δεν μπορώ να πω ότι αυτά τα επεισόδια είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο πραγματοποιήσαμε μια άσχημη σεζόν. Είμαστε Ολυμπιακός και τίποτα πέρα από τη νίκη δεν είναι αρκετό».

Για το μέλλον του στο Λιμάνι:

«Έχω δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ο σύλλογος έπραξε ότι ήταν απαραίτητο για να υπογράψω τη νέα συμφωνία. Αυτά είναι πράγματα που δεν ξεχνάω. Οπότε θα ήθελα να κάνω ότι περισσότερο μπορώ για να το ανταποδώσω.

Ακόμη και μετά από μια απογοητευτική σεζόν, είμαστε πάντα ο Ολυμπιακός και αυτό είναι κάτι σπουδαίο. Για να είμαι ειλικρινής, τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου είμαστε πολύ ευχαριστημένοι εδώ. Αλλά όπως ξέρετε, τα πάντα μπορεί να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν ξέρεις, το μέλλον θα δείξει».

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ