Δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις είναι πολλές για τον Ολυμπιακό, απέναντι στην ΑΕΚ, με τους “ερυθρόλευκους” να έχουν την ευκαιρία για μια πρώτη ρεβάνς, απόψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (19:30).
Στον αγωνιστικό τομέα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν στην διάθεση τους για ακόμα ένα παιχνίδι τους Παπανικολάου και Πρίντεζη, ενώ εκτός παραμένουν, τόσο ο τραυματίας Αγραβάνης, όσο και οι Τόμπσον, Ουίλτζερ, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Όσον αφορά τους «κιτρινόμαυρους», εκτός έχουν τεθεί οι Καμπερίδης και Μωραΐτης. Αντίθετα, κανονικά υπολογίζεται ο Μάνι Χάρις.
Λίγο νωρίτερα, στις 17:00, ο Προμηθέας υποδέχεται το Ρέθυμνο, με τους γηπεδούχους να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να εκμεταλλευτούν τυχόν ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, για να πιάσουν, τόσο την «Ένωση», όσο και τους ΠΑΟΚ, Λαύριο, στην 3η θέση της βαθμολογίας!
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:
Σάββατο 31/3
Κύμη – Τρίκαλα 72-63
ΠΑΟΚ – Κόροιβος 92-63
ΓΣΛ Φάρος – Κολοσσός 79-77
Πανιώνιος – Λαύριο 72-71
Κυριακή 1/4
17:00 Προμηθέας – Ρέθυμνο (ΕΡΤ1)
19:30 Ολυμπιακός – ΑΕΚ (Cosmotesport4)
Δευτέρα 2/4
18:00 Παναθηναϊκός Superfoods – Άρης (Cosmotesport4)


Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC
-
76-62 τον Πανερυθραϊκό, αγωνία με Νικολαΐδη
Ακόμα μία νίκη, στον δρόμο προς την κατάκτηση της πρώτης θέση της κανονικής περιόδου,...
-
Σλούκας: Το μυαλό του Θρύλου (pics, vid)
Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο παίκτης που έκανε το μεγαλύτερο ξεπέταγμα, την σεζόν που...
-
Ολυμπιακός Β’-Πανερυθραϊκός (video)
Δείτε την αναμέτρηση για την Α’2 μπάσκετ των ανδρών. Share on Facebook Tweet Follow...
-
Ο Κουφός διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του
Πολλά ακούγονται και γράφονται αναφορικά με το μέλλον του Κώστα Κουφού στον Ολυμπιακό. Μάλιστα,...