Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Οριστική συμφωνία Ολυμπιακού και Μπλατ!

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ολοκλήρωσαν την μεγάλη υπέρβαση, αφού πριν από λίγο συμφωνήσαν με τον σπουδαίο Αμερικανοϊσραηλινού προπονητή.

Σ’ έναν από τους καλύτερους καπετάνιους των μπασκετικών θαλασσών παραδίδει το τιμόνι του για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ολυμπιακός! Ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε τα χέρια με τους αδερφούς Αγγελόπουλων και θα αναλάβει να οδηγήσει τους ερυθρόλευκους σε μια νέα εποχή, αλλά και να τους επαναφέρει στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Μόλις μια εβδομάδα μετά το τέλος της σεζόν, οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού με άμεσες ενέργειες και μια τεράστια πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα, ενεργοποίησαν την βόμβα Μπλατ, εξασφαλίζοντας τις ιδανικότερες συνθήκες για την ανάκαμψη της ομάδας μπάσκετ. Με μια επιλογή πολύ υψηλού κόστους, αλλά ιδιαίτερα χαμηλού ρίσκου. Παράλληλα έστειλαν σαφές μήνυμα ότι παραμένουν εγγυητές για το παρόν και το μέλλον του Ολυμπιακού, αλλά και διατεθειμένοι να ξεπεράσουν ανά πάσα στιγμή τα όρια για την πρόοδο του.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι με πολύ απλά λόγια ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε στην αγορά. Ένας προπονητής με αναμφισβήτητη ποιότητα και αξία, αναρίθμητες περγαμηνές και παγκόσμια αναγνώριση.  Και μόνο το γεγονός ότι πριν από 3 χρόνια είχε υπό τις οδηγίες του τον Λεμπρόν Τζέιμς και τους Καβς τα λέει όλα. Στην Ευρώπη άλλωστε έχει κατακτήσει τα πάντα τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Πάνω απ’ όλα πρόκειται για μια τεράστια προσωπικότητα που μπορεί να εμπνεύσει τους πάντες στο λιμάνι.

Η συζητήσεις των δύο πλευρών ήταν δύσκολες, αλλά εξ’ αρχής σημειώθηκε ταύτιση απόψεων. Ο Μπλατ επιβεβαίωση την φήμη του σκληρού διαπραγματευτή, που δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του, αλλά παράλληλα έδειξε ότι η προοπτική του Ολυμπιακού τον ενδιέφερε πραγματικά. Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι χειρίστηκαν την υπόθεση με μεθοδικότητα, έφτασαν σε οικονομική υπέρβαση και τελικά έπεισαν τον 60χρονο να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά για τα επόμενα.

Η συμφωνία επετεύχθη πριν από λίγο για συνεργασία διετούς διάρκειας και πλέον απομένουν κάποιες μικρολεπτομέρειες ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Πηγή: superbasket.gr

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ