Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό “μπλοκο” Ατλέτικο στον Ολυμπιακο για Κουντέ;

Αν και ο δανεισμός του Πιερ Κουντέ στον Ολυμπιακο χαρακτηριζόταν ως “τελειωμένη υπόθεση”, τελικά η τροπή που έχει πάρει αυτό το θέμα φαίνεται πως είναι αρνητική. Δημοσιεύματα ανέφεραν μάλιστα προ ημερών πως Ολυμπιακος και Ατλέτικο Μαδρίτης είχαν “δώσει” τα χέρια για τον δανεισμό του 22χρονου Καμερουνέζου. 

Ωστόσο, τι έγινε με αυτή την περίπτωση; Σε αρχικό στάδιο τίποτα δε θεωρείται τελειωμένο. Ο παίχτης όντως βρέθηκε πολύ κοντά και ήθελε να έλθει, αλλά η Ατλετικό τελευταία στιγμή δίστασε, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της είτε να τον πουλήσει με μία ικανοποιητική πρόταση είτε να τον δανείσει με ακόμη καλύτερα χρήματα.

Βέβαια, να σημειωθεί πως και ο παίχτης είχε εκφράσει την επιθυμία του στη διοίκηση των “ροχιμπλάνκος” να αγωνιστεί για τον Ολυμπιακο. Όμως, δεν μπορεί να κάνει τίποτα παραπάνω απο το να εκφράσει απλά την γνώμη του. Δεν είναι στο χέρι του για το τι μέλλει γενέσθαι.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακος ήδη κοιτάει εναλλακτικές, αλλά του Κουντέ παραμένει ακόμη ανοιχτό, αν και στενεύουν τα περιθώρια, μιας και δεν έχει χρόνο ο Ολυμπιακος για να περιμένει κι άλλο τον παίχτη, καθώς ο σχεδιασμός τρέχει.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ