Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Όταν ο “Θρύλος” Μητσιμπόνας μας αποχαιρέτησε άδικα

21 ολόκληρα χρόνια περάσανε απο τον τραγικό θάνατο ενός πανάξιου ποδοσφαιριστή, όπως του Γιώργου Μητσιμπόνα, ο οποίος ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, στα 35, όταν έγινε το δυστύχημα με το αυτοκίνητο. 

Ο εν λόγω παίχτης αποτελούσε έναν παίχτη-σύμβολο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αγωνιστικά, ήταν ένας απο τους σπουδαιότερους παίχτες που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, η “μαύρη” ημερομηνία της 13ης Σεπτεμβρίου, θα μείνει χαραγμένη για πάντοτε στη βαθιά μνήμη του καθένα.

Τότε ως παίχτης του Τυρνάβου, ο Μητσιμπόνας έγινε  θύμα της σύγκρουσης του αυτοκινήτου του με ημιφορτηγό έξω από τη Λάρισα. Εκεί άφησε την τελευταία του πνοή. Ο τότε 35χρονος ποδοσφαιριστής διακομίστηκε σε νοσοκομείο στη Λάρισα, αλλά δε μπόρεσε να επιβιώσει και να αντέξει με τα τραύματα που είχε.

Ο Γιώργος Μητσιμπόνας ήταν παίχτης του  Ολυμπιακού για δύο σεζόν (1992-93, 1993-94), μετρώντας 51 συμμετοχές και 9 τέρματα στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, ήταν και μέλος της ομάδας, το 1992, όταν απέκτησε το Σούπερ Καπ.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ