Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βιάζουν την τηλεοπτική αγορά»

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έκανε γνωστό πως το κράτος, μέσω της ΕΡΤ, προσφέρει «στέγη» στις επτά ομάδες χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο, με τον Ολυμπιακό, με ανακοίνωση του, να εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την κατασπάληση κρατικού χρήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, κάτι τέτοιο βιάζει την τηλεοπτική αγορά και προκαλεί τον μέσο πολίτη.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Η κρατική παρέμβαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται με την αδιανόητη “Τηλεοπτική Προσφορά Βασιλειάδη” σε συγκεκριμένες Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες.

Με σκοπό καθαρά ψηφοθηρικό, αλλά και με στόχο την αιχμαλωσία του ποδοσφαίρου, ο κ. Υπουργός μοιράζει τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού, ο οποίος ματώνει καθημερινά για να τα βγάλει πέρα!

Το συμβόλαιο που προσφέρει η ΕΡΤ στις ομάδες και προέρχεται από το αίμα των φορολογούμενων είναι, ετησίως, κατά 6 με 7 εκατομμύρια “ακριβότερο” από τις νορμάλ τιμές της αγοράς, γι’ αυτό άλλωστε δεν υπήρχε από κανένα κανάλι προσφορά μεγαλύτερη των 10 εκατ. ετησίως, για το πακέτο των επτά ΠΑΕ.

Ο κ. Βασιλειάδης, με άλλα λόγια, αποφάσισε να δώσει σε… Ανώνυμες Εταιρείες 14 εκατομμύρια ευρώ (η συμφωνία είναι διετής) τα οποία θα λείψουν από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους Έλληνες.

Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο Υπουργός Βασιλειάδης, σε ρόλο Ασλανίδη, ποδηγετούν το ποδόσφαιρο, βιάζουν την τηλεοπτική αγορά και προκαλούν τον μέσο πολίτη”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ