Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Παγκόσμια αναγνώριση ξανά για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Μετά την αναγνώριση του CNN  και του ιταλικού Rai News για την ανθρώπινη προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Ελλάδα, ασχολήθηκε και το «insideworldfootball.com», το οποίο έκανε αφιέρωμα στο πρόσωπο του και επισήμανε και για την βοήθεια των οπαδών της Νότιγχαμ Φόρεστ στους πληγέντες της ελληνικής τραγωδίας προ ημερών.

«Οι φίλαθλοι της Φόρεστ και ο Μαρινάκης δείχνουν αλληλεγγύη στους Έλληνες για την τραγωδία με τις πυρκαγιές», είναι ο τίτλος του κειμένου και μέσα σε αυτό αναφέρονται τα εξής:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ και οι φίλαθλοί της ενώθηκαν για να συγκεντρώσουν χρήματα για όσους επλήγησαν από τις τραγικές πυρκαγιές στην Ελλάδα, όπου έχασαν τη ζωή τους 93 άνθρωποι, φωτιές που εξαπλώθηκαν στην περιοχή της Αθήνας.

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ, Ευάγγελος Μαρινάκης, ο οποίος γεννήθηκε στον Πειραιά, έχει ήδη δεσμευτεί ότι θα υποστηρίξει τους πληγέντες, δίνοντάς τους 1 εκατομμύριο ευρώ στις οικογένειες και τις κοινότητες που πλήττονται.

Ο Μαρινάκης είναι επίσης ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει επίσης υποσχεθεί την υποστήριξή των πληγέντων, με τη δέσμευση για αλληλεγγύη, με τον ελληνικό σύλλογο και τους κατοίκους της περιοχής, για να χτίσουν ξανά από την αρχή, έπειτα από την καταστροφή.

Η στήριξη ξεκίνησε με την στήριξη γύρω από το “City Ground”, γήπεδο της Φόρεστ, το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο του ντέρμπι ενάντια στην Ρέντινγκ. Επίσης, ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει λογαριασμό προσφοράς (σ.σ. συγκεκριμένα, έχουν ανοιχτεί λογαριασμοί σε Εθνική Τράπεζακαι Τράπεζα Πειραιώς)”.

Ο πρόεδρος της Νότιγχαμ, Νίκολας Ράντλ, δήλωσε: “Έχουμε συγκλονιστεί από τα αιτήματα των υποστηρικτών μας να παρέχουμε κάποια οικονομική βοήθεια. Το προσωπικό και οι παίκτες προσέφεραν επίσης τη γενναιόδωρη υποστήριξή τους. Υπό το πρίσμα αυτό, θα δημιουργήσουμε σημεία συλλογής για τους οπαδούς μας, για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να δείξουν την υποστήριξη τους”».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ