Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίζουν άλλες δύο μεταγραφές, “παράθυρο” και για τρίτη

Την προσθήκη άλλων δύο παικτών στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη. Τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος των ιθυνόντων, εφόσον βέβαια ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Βούκοβιτς στην Βερόνα (μένουν τα απολύτως τυπικά) αλλά και η παραχώρηση του Εμενίκε.

Εάν ανοίξουν αυτές οι θέσεις τότε θα αποκτηθεί ένας στόπερ και ένας επιθετικός, με τις θέσεις να δείχνουν καπαρωμένες.

Για την άμυνα το όνομα του Κίρικες είναι αυτό που προλάβει δυνατά αυτή την στιγμή, μαζί με αυτό του Ντόρια που αποκαλύφθηκε χθες. Ενας από τους δύο θα φορέσει την ερυθρόλευκη και θα πλαισιώσει την αμυντική διάταξη του θρύλου.

Αναφορικά με την επιθετική γραμμή, ο Τζόναθαν Μπάμπα παραμένει ζεστός για να έρθει στον Πειραιά, με την ομάδα του την Σεντ Ετιέν να είναι θετική στο να τον παραχωρήσει. Αλλωστε η σχέση του Μπάμπα με τον Γκαρσία είναι γνωστή.

Το παραθυράκι για μία τρίτη μεταγραφή έχει να κάνει με τον αμυντικό χαφ-“τρεχαντήρι” που ψάχνει ο Γκαρσία για να τον εξυπηρετεί πιο καλά στο σύστημα που ακολουθεί. Εχουμε αναλύσει ότι ένας τέτοιος παίκτης θα του λύσει τα χέρια, εάν όμως δεν βρεθεί κάποιο καλό όνομα, δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφή τώρα αλλά το καλοκαίρι.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ