Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Παπανικολάου: «Ευκαιρία να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε»

Ως μία ευκαιρία για την ομάδα του να πάρει και πάλι τα πάνω της, βλέπει την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε, ο Κώστας Παπανικολάου.

Αναλυτικά ο Παπανικολάου μιλησε:

Για το παιχνίδι με την Φενέρ:

«Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και από βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά και από ψυχολογικής άποψης, καθώς μπορεί να μας δώσει ένα «μπουστ».Είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να δείξουμε τη δουλειά που κάνουμε στο παρκέ. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και απαιτεί συγκέντρωση».

Για τις διαφορές του αγώνα του πρώτο γύρου σε σχέση με τον αυριανό:

«Σίγουρα δεν μπορείς να συγκρίνεις το πρώτο παιχνίδι εμ αυτό, έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους σε σχέση με τον πρώτο γύρο, όπως άλλωστε όλοι καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το τελικό πλασάρισμα».

Για το αν τα παιχνίδια με Φενέρ και Ρεάλ δίνουν πλεονέκτημα έδρας:

«Νομίζω η ομάδα έχει αποδείξει ότι το πλεονέκτημα είναι βοήθεια αλλά μπορεί να ανατραπεί. Πρόκειται για κομβικά παιχνίδια και αύριο αλλά και στη Ρεάλ να παλέψουμε. Δεν υπάρχει αθλητής σε αυτό το επίπεδο που λέει απλά πάμε να παίξουν σε ένα καλό επίπεδο».

Για τα προηγούμενα παιχνίδια:

«Όπως έχουμε αφήσει πίσω μεγάλες νίκες, έτσι αφήνουμε και τις ήττες. Μπορείς να μάθεις από ήττες ενόψει συνέχειας αλλά πρέπει να το αφήνεις πίσω και να συνεχίσεις να παλεύεις ενόψει της συνέχειας».

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ