Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Παπανικολάου: «Πρέπει να είμαστε περισσότερο επιθετικοί»

Ο Κώστας Παπανικολάου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, η οποία, όμως, δεν συνοδεύτηκε με την νίκη απέναντι στην Φενέρ, με τον «ερυθρόλευκο» άσο να δηλώνει στην κάμερα της «Nova», αμέσως μετά το φινάλε του ματς.

«Σε έναν αγώνα όλοι χάνουμε φάσεις. Όσο το παιχνίδι φτάνει στο 40′, οι στιγμές στο τέλος είναι πιο σημαντικές. Ένα ριμπάουντ, ένα λάθος, μπορεί να στοιχίσει το αποτέλεσμα. Δεν έχω καθαρό μυαλό αυτή την στιγμή, για να σας πως ποια ήταν η φάση αυτή, αλλά εμείς κάναμε αυτό το λάθος, γιατί εμείς χάσαμε».

Αυτή ήταν η 4η ήττα του Ολυμπιακού στα πέντε τελευταία παιχνίδια, με τον Παπανικολάου να τονίζει:

«Η Euroleague είναι πολύ δύσκολη. Ξεκινήσαμε δυναμικά τις προηγούμενες χρονιές, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε πάντα… καβάλα στο άλογο και συγγνώμη για την έκφραση. Η Φενέρ, για παράδειγμα κάνει ήττες στην αρχή, αλλά κάνει ένα σπριντ στο τέλος και φτάνει στο Final 4. Δεν λέω ότι θα γίνει αυτό με εμάς, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί, πιο σκληροί και πιο ανταγωνιστικοί, όσον αφορά το πάθος και την θέληση για τη νίκη. Χάνουμε τις φάσεις που είναι στο 50-50. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC