Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Παπανικολάου: “Ζήτησα συγνώμη”

Δημόσια συγγνώμη για το χθεσινό περιστατικό στο φιλικό κόντρα στη Γαλλία ζήτησε ο Κώστας Παπανικολάου στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας εμπορικής συμφωνίας του Ολυμπιακού, ενώ είπε λίγα λόγια κι για το νέο ξεκίνημα με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

«Είμαστε ακόμα στην αρχή, υπάρχει νέος προπονητής με νέα φιλοσοφία, χρειάζεται δουλειά και χρόνος. Η θέληση και η δουλειά μας είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι για να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο παιχνίδι».

Για την Εθνική: «Είναι μια περίεργη κατάσταση όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Υπάρχουν παίκτες που δεν έκαναν προετοιμασία με την ομάδα τους, όπως ο Σλούκας. Άλλοι που ερχόμαστε στη μέση, τα κορμιά είναι βαριά. Όμως ελπίζω ότι θα βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το χθεσινό συμβάν: «Ήταν μία κακιά στιγμή, ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν ήταν σωστό και δημιούργησα πρόβλημα. Θέλω να το ξεχάσω, ζήτησα όμως συγγνώμη από όλη την ομάδα και τους Έλληνες. Δεν το πάτησα, δεν ήξερα καν πού είναι, πρώτη φορά έπαιξα σε αυτό το γήπεδο. Δεν μπορούσα να ξέρω, δεν έγινα ακόμα τρομοκράτης».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ