Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Παπαπέτρου: «Έχει αλλάξει η ψυχολογία της Μπαρτσελόνα»

Στην αλλαγή του κλίματος που έφερε στην Μπαρτσελόνα, η αλλαγή προπονητή αλλά και η κατάκτηση του Copa del Rey, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αναλυτικά ο «Πάπι» μίλησε:

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα:

«Θα ήταν ούτως ή άλλως επικίνδυνη, αλλά έτσι όπως είναι παραμένει επικίνδυνη ειδικά και μετά το Copa Del Rey. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι.

Για το κίνητρο ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα:

«Όταν χάνεις από μια ομάδα εκτός έδρας, θες να κερδίσεις στην έδρα σου. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε και θα πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Διπλοβάρδια για όλους. Δεν έχει κάτι σημαντικό, αλλά πρέπει να μείνει για λίγο εκτός να αναρρώσει. Μπαίνουμε στο τελικό στάδιο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε ετοιμοπόλεμοι και πρέπει να δώσουμε το 100%».

Για τις αλλαγές στην Μπαρτσελόνα:

«Έχει αλλάξει η ψυχολογία. Παίζουν με διαφορετικό αέρα. Έχουν πιο παθιασμένη άμυνα και πιο γρήγορο ρυθμό στην επίθεση. Πρέπει να σταματήσουμε το ρυθμό με σωστές επιλογές στην επίθεση και με σκληρότητα στην άμυνα».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το restart:

»Το παιχνίδι με τον ΠΑΟ ήταν σημαντική νίκη για εμάς. Προτιμάς κάποιες φορές να μην παίξεις καλά και να κερδίζεις. Ήταν ψυχολογική τόνωση. Είμαστε αρκετά ανεβασμένοι, παίζουμε καλό μπάσκετ και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για τον Βασίλη Σπανούλη:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικός. Όλα αυτά τα χρόνια έχει φανεί. Οι επιτυχίες του Βασίλη συνδέονται και με την ομάδα. Είναι σημαντικό να συνεχίσει έτσι. Ο Βασίλης έχει ένα μοναδικό ταλέντο να παίζει καλά και να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του και να τους βοηθήσει να παίξουν καλό μπάσκετ».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο. Είναι σημαντικό και χαιρόμαστε να παίζουμε σε ένα γεμάτο ΣΕΦ. Μακάρι να πουληθούν όλα τα εισιτήρια και να παίξουμε μπροστά σε ένα γεμάτο ΣΕΦ».

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ