Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Παπαπετρου: «Είμαστε έτοιμοι»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με δηλώσεις του, τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να επαναλάβει απόδοση ανάλογη του δεύτερου αγώνα, ενώ χαρακτήρισε συγκινητική την αυταπάρνηση που έδειξαν οι τραυματίες συμπαίκτες του.

Αναλυτικά ο διεθνής άσος μίλησε:

Για τις αναμετρήσεις του Κάουνας:  «Είναι ματς playoffs. Η Ζαλγκίρις παίζει πάρα πολύ καλό μπάσκετ. Αυτό που κάναμε στο δεύτερο παιχνίδι, που ελέγξαμε τα ριμπάουντ και δεν την αφήσαμε να πάρει επιθετικά ριμπάουντ, που είναι ένα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού της, πρέπει να το κρατήσουμε και να το κάνουμε και στο Κάουνας. Αν ελεγξουμε τα ριμπάουντ και έχουμε καλή επιθετική λειτουργία, θα περιορίσουμε πολύ το παιχνίδι της Ζαλγκίρις στο transition, είναι κομμάτι του παιχνιδιού που θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί για να έχουμε τύχη να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι, όλη η ομάδα είναι έτοιμη.  Κάθε φορά κάποιος δίνει το κάτι παραπάνω. Για αυτό είμαστε ομάδα, γι αυτό ο ένας καλύπτει τον άλλον . Όλα ξεκινούν από την άμυνα, επικεντρωνόμαστε εκεί. Η επίθεσή μας είναι δομημένη όπως είναι. Με βάση το μπάσκετ που παίζουμε ο καθένας είναι σε ετοιμότητα είτε να εκτελέσει είτε να δημιουργήσει».

Για την αυταπάρνηση των τραυματιών στο δεύτερο παιχνίδι του ΣΕΦ: «Σίγουρα μας δίνει δύναμη. Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα των συμπαικτών μου. Είναι συγκινητικό αυτό που συμβαίνει με τα παιδιά που αγωνίστηκαν τραυματίες, επειδή είναι πολύ άσχημο να παίζεις με πόνο. Αυτά τα παιδιά σφίγγουν τα δόντια και παίζουν και δίνουν το 100% και αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο σε εμάς που είμαστε υγιείς να δώσυμε το κάτι παραπάνω για να τους καλύψουμε στο γήπεδο και να αγωνιστούμε με περισσότερη ενέργεια».

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ