Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την διπλή προπόνηση της Παρασκευής, έδωσε ρεπό το Σαββατοκύριακο στους παίχτες του, ώστε να “γεμίσουν” μπαταρίες σε συνδυασμό με τους παίχτες που έχουν κληθεί στις Εθνικές τους και έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Ωστόσο, σήμερα αρκετοί παίχτες, των οποίων για ευνόητους λόγους δεν έχουν γνωστοποιηθεί τα ονόματα τους, βρέθηκαν στου Ρέντη για να κάνουν ατομικές προπονήσεις παρά το ρεπό τους, δείχνοντας τη θέληση να πετύχουν και ταυτόχρονα να ανεβάσουν τον σύλλογο επίπεδο με την προσπάθεια που γίνεται.
Τέτοιους “στρατιώτες” θέλει ο Ολυμπιακός κι όχι άλλους που “κάθονται” στα συμβόλαια τους, επειδή τους αρέσει η ζωή στην Ελλάδα.


Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
-
“Παίζει” το όνομα του Λαλά στη Γαλλία
Κινητικότητα παρατηρείται γύρω από το όνομα του Κένι Λαλά στη χώρα του. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα...
-
Νικολακόπουλος για την ανανεωμένη λίστα των ακραίων μπακ και για Ουάρντα
Ο Κώστας Νικολακόπουλος στον Sport fm για τα θέματα του Ολυμπιακού, με βασική αναφορά...
-
Γουότφορντ για Ανδρούτσο. Τι λένε οι Άγγλοι
Μία ομάδα την οποία γνωρίσαμε από την παρουσία του Χοσέ Χολέμπας για μία 5ετία...
-
Τι λένε οι Ισπανοί για τον τρόπο που μπορεί ο Λόπες να παραμείνει στον Ολυμπιακό
Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην είναι διατεθειμένος να ενεργοποιήσει την οψιόν αγορά του Ρόνι...