
Χαμηλοί και παραπεμπτικοί είναι οι βαθμοί που πήραν διαιτητής και βοηθός από τον παρατηρητή για τα λάθη που έγιναν στους «Ζωσιμάδες».
Το πρώτο σοβαρό λάθος που έκανε ο βοηθός Καλφάκης ήταν στη φάση του 1-0 στο 9ο λεπτό, όπου ο Πέλκας πήρε την μπάλα από τον Πρίγιοβιτς όντας εκτεθειμένος, ο βοηθός εκεί δεν σήκωσε το σημαιάκι του για να υποδείξει την παράβαση.
Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, ο Βιεϊρίνια έπιασε ένα σουτ από αριστερά με τον Μπέριο μπροστά του. Ο παίκτης του ΠΑΣ ενώ αρχικά έχει το χέρι πίσω από την πλάτη του, στη συνέχεια το βγάζει μπροστά δίνοντας έκταση στο σώμα του κι ανακόπτει τη μπάλα. Αυτή η φάση έγινε μπροστά στα μάτια του Κουτσιαύτη, ο οποίος δεν υπέδειξε την παράβαση κι έτσι θα ξεκουραστεί για κάποιες αγωνιστικές αφού ο παρατηρητής του έχει βάλει παραπεμπτικό βαθμό, κρίνοντας ότι θα έπρεπε να δείξει την άσπρη βούλα. Το ίδιο ισχύει και για τον βοηθό Καλφάκη για το off-side που δεν υπέδειξε.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
-
Αποχωρεί από τον Ατρόμητο ο Σπανός
Τέλος εποχής στον Ατρόμητο, καθώς ο Γιώργος Σπανός, με ανακοίνωση του, έκανε γνωστή την...
-
Ήττα για τους Θάντερ, στα… ρηχά ο Ποκουσέφσκι (vid)
Ακόμα μία νίκη, την έβδομη συνεχόμενη του, σημείωσαν οι Κλίπερς, που επιβλήθηκαν των Θάντερ...
-
Τα πρωτοσέλιδα για νίκη με Ατρόμητο και Παπασταθόπουλο
Η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και η νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου παρουσιάζονται...
-
Εξαλλος ο Καραπαπάς με Βαρούχα
Δεν άντεξε με όσα άκουγε από τον Παναγιώτη Βαρούχα στην ΕΡΤ ο Κώστας Καραπαπάς...