Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρελθόν από την Ακαδημία ο Καραταΐδης

«Ορφανή» μένει η θέση του Διευθυντή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, μετά την λύση της συνεργασίας των «ερυθρόλευκων» με τον Κυριάκο Καραταΐδη.

Ο παλαίμαχος άσος είχε αναλάβει τα ηνία της Ακαδημίας από τον Μάρτιο του 2017, ενώ επί των ημερών του, οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν τα πρωτάθλημα στην κατηγορία Κ17 και Κ20.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Διευθυντή της Ακαδημίας, Κυριάκο Καραταΐδη και ευχαριστεί τον εμβληματικό αρχηγό,  για την σπουδαία και διαχρονική προσφορά του στο Σύλλογο.

Μετά από την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας ο Κυριάκος Καραταΐδης δήλωσε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τον κ. Γιώργο Παύλου και όλους τους συνεργάτες μου για την άριστη συνεργασία στο διάστημα που διατέλεσα Διευθυντής της Ακαδημίας. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών όπως άλλωστε αρμόζει στην ιστορία του Ολυμπιακού. Για μένα το γεγονός ότι υπήρξα αρχηγός του Ολυμπιακού και Διευθυντής της Ακαδημίας αποτελεί τεράστια τιμή και θα συνεχίσω να είμαι πάντα δίπλα στο Σύλλογο”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ