Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Παρέμβαση της πολιτείας ζητά ο Ολυμπιακός

Στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΕΔ, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος τους προειδοποίησε ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τα συμφέροντά του. Λίγα 24ώρα μετά, η πρώτη ηχηρή κίνηση έγινε.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στείλει επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γεώργιο Βασιλειάδη, τον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό και τους ζητούν την παρέμβαση τους για τα όσα συμβαίνουν με την ΕΟΚ και την ελληνική διαιτησία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός αναφέρεις την επιστολή ότι με τις από 19.01.2018 τελεσίδικες αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ, δικαιώθηκε πλήρως η πάγια θέση της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, καθώς κρίθηκε ως μη νόμιμη η παράλειψη των ΕΟΚ/ΚΕΔ να ορίσουν τους διεθνείς διαιτητές Γκόντα, Παπαπέτρου Φούφη και Κορομηλά στους αγώνες του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών ΕΣΑΚΕ, όπως και τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες κατήγγειλαν το γεγονός της μη νόμιμης συγκρότησης της ΚΕΔ και της απόλυτης ακυρότητας των αποφάσεών της, καθόσον, κατά παράβαση των διατάξεων του Ν. 2725/1999, δεν είναι όλα τα μέλη αυτής διεθνείς διαιτητές, αναφερόμενοι δηλαδή στους Ταβουλαρέα και Παπαδόπουλο που δεν έχουν υπάρξει ποτέ διεθνείς διαιτητές.

Με την επιστολή τους οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν από την Πολιτεία να παρέμβει δεδομένου ότι η μη νόμιμη συμπεριφορά των ΕΟΚ/ΚΕΔ θέτει σε άμεσο κίνδυνο τα αγωνιστικά και οικονομικά συμφέρονται της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και ζητούν τον πειθαρχικό και ποινικό έλεγχο της μη νόμιμης συμπεριφορά της ΕΟΚ και των μελών της ΚΕΔ, όπως και τη συμμόρφωσή τους με τις από 19.01.2018 τελεσίδικες αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ