Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Παρουσιάστηκε στο δικαστικό συμβούλιο Πειραιά ο Μαρινάκης

Πολιτικά διωκόμενος υποστήριξε ότι είναι ο επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος παρέστη αυτοπροσώπως μαζί με τους συνηγόρους του στη συζήτηση του Δικαστικού Συμβουλίου Πειραιά για την επικύρωση ή όχι της εισαγγελικής διάταξης για την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα για την υπόθεση των εμβασμάτων για το πλοίο Noor1.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέστη ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου Πειραιά για την επικύρωση ή όχι της εισαγγελικής διάταξης για την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για την υπόθεση των εμβασμάτων για το πλοίο Noor1.
Ο εφοπλιστής είναι αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες οι οποίες σύμφωνα με τη δίωξη που του έχει ασκηθεί από την εισαγγελέα Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, συνδέονται με την υπόθεση του πλοίου Noor 1, πέραν του ισχυρισμού του ότι η εμπλοκή του οφείλεται στην κυβέρνηση, επικαλέσθηκε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής αλλά και τις σοβαρές επαγγελματικές του δραστηριότητες στο εξωτερικό οι οποίες θα πληγούν αν του απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.
Μάλιστα, φέρεται να δήλωσε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ότι η δίωξη του είναι πολιτική.
Στο μεταξύ μέχρι σήμερα το βράδυ ο Βαγγέλης Μαρινάκης,οφείλει να έχει παραδώσει και το διαβατήριό του, διαφορετικά κινδυνεύει με αυτόφωρο.
Η απόφαση του συμβουλίου αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ