Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ

Παυλίδης: «Δικό μας το κύπελλο»

Αισιόδοξος ενόψει του τελικού του Len Trophy, εμφανίστηκε ο Χάρης Παυλίδης, με τον τεχνικό του Θρύλου, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου, να τονίζει πως αν η ομάδα του επαναλάβει αντίστοιχη εμφάνιση αμυντικά, τότε θα φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου, όποια ομάδα και αν βρεθεί απέναντι του.

«Ήμασταν πολύ νευρικοί στην αρχή, χάσαμε γκολ στον παραπάνω που ήταν καλές οι προσπάθειες μας, δηλαδή πήγαινε η μπάλα εκεί που θέλαμε αλλά η εκτέλεση δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Αυτό μας γέμισε περισσότερο άγχος, αλλά όσο παίζαμε στην άμυνα τόσο καλά και η Χρυσή ήταν σε πολύ καλή μέρα, δεν φοβήθηκα το παιχνίδι. Περίμενα ότι θα γίνει ένα ξέσπασμα με 1-2 γκολ, όπως και έγινε και μετά το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Αύριο περιμένουμε μια καλύτερη εμφάνιση στον παίκτη παραπάνω που είναι από τα δυνατά μας σημεία και την ίδια άμυνα. Με  όποιον και να αγωνιστούμε αν παίξουμε την ίδια άμυνα πιστεύω θα κερδίσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παυλίδης, ενώ από την πλευρά της, η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, πρόσθεσε:

«Πάμε ένα βήμα τη φορά. Κάναμε το πρώτο βήμα απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και τώρα πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη και να κοιτάξουμε τον αυριανό μας αντίπαλο. Θα δώσουμε τα πάντα όπως και σήμερα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Στην αρχή ήμασταν πολύ κακοί στον παίκτη παραπάνω και δεν είχαμε βρει τον απαιτούμενο ρυθμό. Μόλις το βρήκαμε δείξαμε ποια είναι η ομάδα μας και πλέον ετοιμαζόμαστε για τον τελικό. Ότι και να πω είναι λίγο για τον κόσμο μας. Μας ακολουθεί παντού. Όλοι μαζί μια οικογένεια. Ακολουθούν από την μια κούπα στην άλλη. Να δώσω και συγχαρητήρια στα κορίτσια του βόλεϊ και ελπίζω να πάρουμε λίγο από τη δίψα και την ψυχή τους για να συνεχίσουμε και εμείς αύριο».

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ