Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ

Παυλίδης: «Πικράναμε τον κόσμο»

Κατώτερη των περιστάσεων ήταν η εμφάνιση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Χάρη Παυλίδη, ο οποίος τόνισε πως στεναχωριέται που πικράθηκε ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες.

«Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων, δεχθήκαμε πάλι 11 γκολ. Ήμασταν πολύ κακοί στον παίκτη λιγότερο και εκεί που κρίθηκε το παιχνίδι ήταν στις προσωπικές μονομαχίες όπου η Κίρισι νίκησε κατά κράτος.  Ήταν δυο παιχνίδια πολύ κοντά και τα δυο κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Εμείς δεν φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων ειδικά στο τελευταίο οκτάλεπτο όπου πήραμε το προβάδισμα και θα μπορούσαμε να το έχουμε κρατήσει. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και πιο πολύ λυπάμαι για αυτούς. Ήταν συγκλονιστική η συμπαράστασή τους και θεωρώ ότι δεν φανήκαμε αντάξιοι των δυνατοητών μας και πικράναμε και τον κόσμο και τη διοίκηση του Ολυμπιακού», ήταν τα όσα δήλωσε στο «osfp.gr» ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ η Αλεξάνδρα Ασημάκη, από την πλευρά της, πρόσθεσε:

«Η πίκρα είναι μεγάλη που δεν καταφέραμε σήμερα, μπροστά στον κόσμο μας να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκα για μία ακόμη χρονιά. Προσωπικά είναι η πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό που δεν καταφέρνουμε να πάμε στα τελικά της ανώτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τώρα το τι έφταιξε δεν μπορώ να το πω αυτή τη στιγμή, γιατί η πίκρα είναι μεγάλη, αφού θέλαμε πάρα πολύ να χαρίσουμε αυτή τη νίκη στον κόσμο μας και στη διοίκηση που μας στηρίζει τόσο πολύ. Τώρα συνεχίζουμε στο Len Trophy που είναι μια ακόμα ευρωπαϊκή κούπα και είνα πολύ σημαντική η κατάκτηση. Για εμάς πλέον ο στόχος είναι η κατάκτηση αυτού του ευρωπαϊκού και όλων των εγχώριων τίτλων του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Θα συνεχίσουμε με περισσότερη δουλειά».

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ