Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ

Παυλίδης: «Πιο προσεκτικοί με την Κίρισι»

Οι δυνατές προπονήσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός, ενόψει των αγώνων με την Κίνεφ Κίρισι, ήταν ο λόγος που οι «ερυθρόλευκες» δεν έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους, σύμφωνα με τον Χάρη Παυλίδη.

«Δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά αυτό το περιμέναμε, γιατί έχουμε φορτώσει πολύ προπόνηση εν όψει του ευρωπαϊκού μας αγώνα. Οι δυο αγώνες με την Κίρισι θα είναι πολύ κλειστά παιχνίδια και θέλω να είμαστε έτοιμοι, ειδικά στο δεύτερο που είναι εντός έδρας. Έχουμε βαρύνει λίγο την προπόνηση μας και έτσι δεν είμαστε όπως θα θέλαμε, αλλά δεν μπορούμε να φορμαριζόμαστε για παιχνίδια που δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία. Πήγαμε αρκετά καλά, στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνα μας και κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Δοκιμάσαμε όλες τις παίκτριες, τις δυο τερματοφύλακες που πήγαν πολύ καλά. Θα ήθελα να αποφύγουμε κάποια προσωπικά λάθη στην άμυνα, αλλά νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα κούρασης. Στο παιχνίδι με την Κίρισι θα είμαστε πιο προσεκτικοί, άλλωστε εκεί έχουμε ρίξει όλο μας το βάρος», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στο osfp.gr, ενώ από την πλευρά της, η πρώτη σκόρερ της ομάδας, Αλεξάνδρα Ασημάκη, πρόσθεσε:

«Παίζαμε ένα παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη, που για εμάς ήταν ευκαιρία να κάνουμε και προπόνηση σε αρκετά πράγματα που θα δοκιμάσουμε στον αγώνα με την Κίρισι. Εκεί επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας καθότι από βαθμολογικής άποψης δεν είχε κάποιο ενδιαφέρον το σημερινό παιχνίδι. Πάντα στα ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη και οι δυο ομάδες να κερδίζουν, πόσο μάλλον εμείς. Τα καταφέραμε. Από κει και πέρα έχουμε και άλλη δουλειά, δεν είμαστε ακόμα στην καλύτερη κατάσταση μας. Στην ιδανική φόρμα θέλουμε να είμαστε το Σάββατο γιατί είναι πολύ κρίσιμο το παιχνίδι. Όταν παίζεις με Ρώσικες ομάδες πρέπει να προσέξεις και να ελέγξεις τον ρυθμό του παιχνιδιού. Είναι μια ομάδα που αρέσκεται να φεύγει στην κόντρα και να πιέζει στις φάσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες στη άμυνα μας, που είναι μεγάλο μας προσόν σαν ομάδα και στην  επίθεση έχουμε τον ταλέντο, την ποιότητα και τη χημεία μεταξύ μας να πετύχουμε στο σκοράρισμα».

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ