Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ

Παυλίδης: «Θετική αρχή, καλύτεροι αύριο»

Ως μια πολύ θετική αρχή, ενόψει της συνέχειας των προκριματικών, χαρακτήρισε την νίκη επί της Πάντοβα, ο Χάρης Παυλίδης, με δηλώσεις του στο osfp.gr

«Ξεκινήσαμε πολύ νευρικά, δεχτήκαμε τέσσερα γκολ στο 1ο οκτάλεπτο και τρία σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο γιατί μας λείπουν τα παιχνίδια, είχαμε και άγχος επειδή ήταν πρώτο ματς και ξέραμε ότι ήταν πολύ σημαντικό για την πρώτη θέση. Μόλις βρήκαμε λίγο ρυθμό η άμυνά μας έγινε πιο καλή και κλειστή κάτι που δεν είχαμε κάνει στο 1ο οκτάλεπτο. Παίζει ρόλο ότι πιέσαμε και πάρα πολύ τις Ιταλίδες από το πρώτο λεπτό και η κούρασή τους φάνηκε στο τέλος όπου σε πολλά σουτ που επιχείρησαν από καλή θέση δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά δεν είμαι από τη γενική εικόνα της ομάδας. Κάπως έτσι τα περίμενα αλλά πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και μην ξεχνάτε ότι με μια ομάδα σαν τη Πάντοβα, με ποιότητα, πρωταθλήτρια Ιταλίας, πάντα τα παιχνίδι μας είναι κλειστά τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ θετική αρχή και αύριο θα είμαστε καλύτερα».

Από την πλευρά της, η Αλεξάνδρα Ασημάκη, δήλωσε πως η καλύτερη ομάδα ήταν και αυτή που έφτασε στην νίκη.

«Ουσιαστικά είναι λογικό να φανεί η υπεροχή της καλύτερης ομάδας στην τελευταία περίοδο. Εξάλλου ο τρόπος που παίζουμε στην άμυνα ποντάρει σε αυτό το πράγμα, δηλαδή να κουράσουμε τον αντίπαλο με αρκετό πρες ούτως ώστε αυτή η υπεροχή να φανεί στην τελευταία περίοδο. Διαιτητικά πιστεύω ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και εμείς και ο προπονητής μας μια περίεργη κατάσταση. Λειτούργησαν καλά ορισμένα πράγματα και στο τελευταίο οκτάλεπτο πήραμε διαφορά τριών γκολ. Από τη διαφορά μας είμαι ικανοποιημένη και προχωράμε. Το αυριανό παιχνίδι με την Ουραλότσκα είναι επίσης δύσκολο. Σε δυναμικότητα, τόσο η Ιταλική όσο και η Ρωσική ομάδα μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Παίζουν με ένα διαφορετικό τρόπο, οι Ιταλίδες έχουν ένα πιο κλειστό, οι Ρωσίδες ίσως να πρεσάρουν περισσότερο. Θα δούμε, δεν είναι μια ομάδα που την γνωρίζουμε ούτως η άλλως. Πρέπει να είμαστε σοβαρές και συγκεντρωμένες για να κάνουμε το επόμενο βήμα γιατί θέλουμε την πρωτιά στον όμιλο».

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ