Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Πείτε μας για τον Ομπράντοβιτς και αφήστε τον Μαρμαρινό (video)

Μεγάλη πρεμούρα υπάρχει σε «αντικειμενικούς» και μη για το τι συνέβη με τον συνεργάτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Χρήστο Μαρμαρινό. Γιατί βρε παιδιά δεν ψάχνετε να μάθετε τι έγινε με τον Ομπράντοβιτς; Και μετά θα σας πούμε τι έγινε με τον Μαρμαρινό.

Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια μετά το «βελούδινο» διαζύγιο Παναθηναϊκού-Ομπράντοβιτς και ακόμη, φίλοι των «πρασίνων» και μη, αναρωτιούνται γιατί έφυγε ο Ομπράντοβιτς από την ομάδα. Και πώς να μην αναρωτιούνται άλλωστε, αφού υπάρχουν δεκάδες σενάρια που κυκλοφορούν. Ποιο από όλα όμως, ισχύει;
Θα μας πει κανείς, σιγά το θέμα μωρέ, επειδή δηλαδή ήταν 13 χρόνια στην ίδια ομάδα, επειδή έφυγε μέσα σε μια νύχτα, επειδή τον θεωρούν εκ των κορυφαίων προπονητών της Ευρώπης; Όχι, το θέμα για τους «αντικειμενικούς» και μάλιστα μεγάλο, είναι τι έγινε με τον τρίτο βοηθό του Ολυμπιακού.

Πείτε μας βρε παιδιά τι έγινε με τον φίλο των «αγαπητικών» και αφήστε τον Μαρμαρινό. Ενημερώστε τον κόσμο τι πραγματικά έγινε και αφήστε τα δήθεν ρεπορτάζ και τις αναλύσεις.
Μετά από έξι χρόνια, ο κόσμος ακόμη απορεί. Από τη μία ο ίδιος ο Ομπράντοβιτς έταξε στο Caravel (μετά τη φάπα στο ΣΕΦ και την απώλεια του πρωταθλήματος το 2012) πως θα μείνει στον Παναθηναϊκό. Μπροστά σε εκατοντάδες φιλάθλους και μπροστά σε όλους τους «αγαπητικούς».

Μετά, όμως, έγινε καπνός. Πέρασαν τα χρόνια και μάθαμε από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πως ο Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί του οφείλονταν πολλοί μισθοί. Πέρασαν και άλλα χρόνια και μάθαμε πως τελικά έφυγε γιατί ζητούσε μεγάλα μπάτζετ.
Τελικά τι από όλα αυτά ισχύει; Τι έχει γίνει; Δεν θα μάθουμε ποτέ «αντικειμενικοί»; Ή το μόνο που σας καίει είναι ο τρίτος βοηθός του Ολυμπιακού;

«Αυτό είναι και το μέλλον μου, να είμαστε μαζί»

«Θέλουμε μεγαλύτερο μπάτζετ»

«Του οφείλονταν πάρα πολλά χρήματα»

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ