Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Πείτε πως θέλετε την ΚΕΔ, μην ντρέπεστε

Οι τύποι είναι ΦΟΒΕΡΟΙ! Δεν τους πιάνεις πουθενά. Ο Στόουκς δεν τους κάνει, ο Ρήγας δεν τους έκανε, ο ορισμός δεν τους αρέσει. Ας μας πουν τι θέλουν, να τελειώνουμε.

Στον Παναθηναϊκό και στα «αντικειμενικά» σάιτ της αλήθειας, έχουν πάει σε άλλο επίπεδο την προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση. Ειδικά η ομάδα σούπερ φαγητά, έχει ξεσαλώσει.

Πρώτα ανακάλυψαν (όχι, δεν δημιούργησαν) έναν λογαριασμό στο Instagram που έχει φάσεις και διαιτητικές αποφάσεις από πολλά ματς της Ευρωλίγκας. Όχι στην Ελλάδα δεν βρίσκουν φάσεις, δεν έχουν ΕΡΤ και CosmoteTV, έχουν μόνο Νovasports.

Στη συνέχεια, τις ίδιες φάσεις (τυχαία) έκοψαν και έβαλαν σε ένα dvd (λέγεται πως έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις και εκείνο με τη Τζούλια) και τις απέστειλαν σε όλα τα ΜΜΕ στην Ευρώπη και ενδέχεται να τις στείλουν και στο ΝΒΑ.

Και τώρα, τα έχουν βάλει με την Ευρωλίγκα και αναφέρουν πως δεν γίνεται άνθρωπος από την Αγγλία να έχει το πόστο του αρχιδιαιτητή γιατί η Αγγλία δεν έχει μπάσκετ. Ωραία, ο Ρήγας δεν σας έκανε, ο Άγγλος δεν σας κάνει, θέλετε να βάζει και τους διαιτητές της Ευρωλίγκας η ΚΕΔ να τελειώνουμε;

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ