Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Πειθαρχική διαδικασία για τα πανό του ΣΕΦ (pic)

Τα πανό που σηκώθηκαν στο παιχνίδι με την Βαλένθια, φέρνουν… μπελάδες στον Ολυμπιακό, καθώς η Ευρωλίγκα κίνησε πειθαρχική διαδικασία εις βάρος των “ερυθρόλευκων”.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Euroleague, το περιεχόμενο των πανό και τα μηνύματα που υπήρχαν σε αυτά, ήταν επιθετικό, βλαβερό και κόντρα στις αξίες και τα όσα αντιπροσωπεύει η διοργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η EuroLeague άρχισε πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του Ολυμπιακού για τα πανό που υπήρχαν την Πέμπτη (22/2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Βαλένθια για την 23η αγωνιστική.

Οι απόψεις που εκφράστηκαν στα πανό είναι επιθετικές, επιζήμιες και αντίθετες με τις αρχές της EuroLeague και των κανονισμών. Τα μηνύματα στα πανό δεν αντιπροσωπεύουν το άθλημα του μπάσκετ, την ευρωπαϊκή οικογένεια του μπάσκετ και τον οργανισμό της EuroLeague σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Εκτός από το προσβλητικό τους περιεχόμενο τα πανό αφαιρέθηκαν και μετακινήθηκαν σε μέρος του γηπέδου, όπου η πρόσβαση απαγορεύεται στους φιλάθλους από τους κανονισμούς της EuroLeague».

Η Euroleague θα ήθελε να διαβεβαιώσει τους οπαδούς, σπόνσορες και τηλεοπτικούς σταθμούς σε ολόκληρο τον πλανήτη που μοιράζονται τις ίδιες αρχές με εμάς, πως η προστασία των οπαδών είναι προτεραιότητα μας. Η Euroleague πάντα θα διαβεβαιώνει πως η χαρά των αγώνων είναι σε συνάρτηση με τις παγκόσμιες αρχές του αθλητισμού. Η Euroleague έχει μηδενική ανοχή απέναντι στην βία ή στην απειλή βίας, σε κάθε γήπεδο στο οποίο διεξάγονται αγώνες της διοργάνωσης.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ