Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Περί «αντικειμενικής» δημοσιογραφίας και πρωτιές

Δεχόμαστε να μας κάνουν μαθήματα δημοσιογραφίας και δημοσιογραφικής δεοντολογίας όλοι. Όχι, όμως, και η ιστοσελίδα της αλήθειας… Όλα έχουν και τα όρια τους.

Δηλαδή μιλάνε αυτοί για «αντικειμενικότητα» και βγάζουν και χιουμοριστικά βιντεάκια (που προκαλούν εμετό και μόνο) ότι δήθεν είναι αντικειμενικοί και δεν τα παίρνουν. Εκεί στην ιστοσελίδα της αλήθειας που τη λέει τη γράφει και την αντέχει όπως οι ίδιοι δηλώνουν, είχαν γράψει ένα θέμα για τις ποινές του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα και μιλούσαν για παγκόσμια ρεκόρ και άλλα τέτοια έξυπνα.

Φαντάζομαι πως το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ να έχει τιμωρηθεί πρόεδρος από όλες τις διοργανώσεις στις οποίες παίρνει μέρος η ομάδα τους, δεν το έχουν κάνει ακόμη θέμα γιατί το ψάχνουν.

Από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο «αντικειμενικός» διευθυντής της ιστοσελίδας έβαλε… γκάζια στους συντάκτες του σάιτ ζητώντας τους να κάνουν ρεπορτάζ πρώτα και να διασταυρώνουν κάθε είδηση.

Επίσης τους ανέφερε πως δεν θέλει να χάνουν «θέματα», όπως έγινε με το ύποπτο προς χειραγώγηση ματς του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα (5-1) καθώς το σάιτ της αλήθειας είναι το ΜΟΝΟ σε όλο το διαδίκτυο που δεν είχε την «είδηση». Γκέλα…

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ