Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποιοι ακόμα θα έχουν την τύχη του Βιάνα!

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, όπως γράφει σήμερα το «Φως», φαίνεται πως υπάρχουν κι άλλοι… Βιάνα, οι οποίοι αναμένεται να φέρουν και άλλα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Ένας τέτοιος παίκτης είναι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, ο οποίος παίζει ως δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης, και οι Βέλγοι αναμένεται να προσφέρουν περί το 1,8 εκατ. ευρώ για την αγορά του Κύπριου αμυντικού.

Επόμενος στη λίστα είναι ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στη Λεγανές, και ακούγεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με τους «ερυθρόλευκους» να διατηρούν ποσοστό που αγγίζει το 20% για την επόμενη μεταγραφή του.

Ενδιαφέρον, παράλληλα, υπάρχει και για τον Νίκο Μαρτίνες που παίζει στον Απόλλωνα Λεμεσού και παρουσιάζεται να είναι κοντά στη μεταγραφή του στις ΗΠΑ έναντι του ποσού του 1 εκατ. ευρώ.

Χρήματα, ωστόσο, αναμένεται να προκύψουν και από τον… Μάρκο Γιάνκοβιτς. Ο Σέρβος χαφ αγωνίζεται στην Παρτίζαν, όμως ο Ολυμπιακός διατηρεί ποσοστό ύψους 50% για τα δικαιώματα του 22χρονου άσου.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ