Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πως να κερδίσεις με τέτοια εικόνα; (pics)

Η στατιστική έχει μεγάλη εφαμοργή σίγουρα στο μπάσκετ, όπου εκεί βγαίνουν συμπεράσματα on line από το τεχνικό επιτελείο της κάθε ομάδας. Ομως και στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κάποια στοιχεία που δεν μπορείς να αγνοήσεις.

Στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, η στατιστική εικόνα του παιχνιδιού είναι σχεδόν απογοητευτική και για τις δύο ομάδες. Με την γλώσσα των αριθμών φαίνεται ότι το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να μην έγινε ποτέ, ενώ οι τερματοφύλακες ήταν ουσιαστικά θεατές.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός κάνει δύο τελικές στο τέρμα, στο 6ο και στο 7ο λεπτό, με εξαιρετικές αποκρούσεις του Μπάρκα, από εκεί και πέρα όμως τίποτα. Οι υπόλοιπες πέντε προσπάθειες ήταν ιδιαιτέρως άστοχες. Σε χειρότερη μοίρα η ΑΕΚ η οποία είχε μόλις μία ευκαιρία, από κόρνερ και σουτ του Τσιγκρίνσκι, στην αγκαλιά του Προτό. Η κατοχή της μπάλα στο 52-48 δείχνει την ισορροπία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός προσθέτει άλλες 4 τελικές (σύνολο στο ματς 11), με την μία μόλις να βρίσκει εστία. Από την άλλη η ΑΕΚ 3 τελικές με 1 στην εστία!

Ο Ολυμπιακός σε όλο το δεύτερο ημίχρονο κάνει μόνο 5 φάουλ, ενώ η ΑΕΚ 13, δείχνοντας ότι έτσι ήθελε να κρατήσει το ματς στο μηδέν και το κατάφερε.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ