Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Πόσο αντίλογο ΔΕΝ αντέχετε;

Είναι γνωστό πως το χειρότερο αντεπιχείρημα σε έναν… γκεμπελιστή, είναι ο… διάλογος. Θέλουν να λένε τα δικά τους και δεν μπορούν τον διάλογο. Δεν τον αντέχουν, ρε παιδί μου.

Έτσι γίνεται και με το γνωστό σε όλους κανάλι «paobc-legacy», που τόσο πολύ έχει διαφημιστεί από τον… γνωστό επώνυμο φίλαθλο του μπάσκετ. Τι «παίζει» με αυτό το paobc-legacy; Είναι μια σελίδα η οποία έχει ως σκοπό ζωής να δείχνει πόσο πολύ αδικημένος είναι στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός (κάπου εδώ πέφτει ως background, η μουσική του «άπονη ζωή») και πόσο ευνοημένος είναι ο Ολυμπιακός.

Και να σου τα βίντεο με τις… αδικίες προς το πρόσωπο του εξασφύριχτρου (κλαψ, λυγμ) και να σου τα βίντεο με την κόκκινη εύνοια (άτιμη κοινωνία…), έτσι όπως το πάνε θα μας κάνουν να πιστέψουμε πως ο Ολυμπιακός είναι ο ευρωπαϊκός… κόκκινος δυνάστης του μπάσκετ και ο Παναθηναϊκός ο… Νίκος Ξανθόπουλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που δέχεται το ένα χαστούκι μετά το άλλο, όμως καταφέρνει να επιβιώνει, γιατί είναι ένα λαϊκό παιδί.

Όπου υπάρχει λόγος, όμως, υπάρχει και αντίλογος. Έτσι και στην περίπτωση του «paobc-legacy», ήρθε το «klapsabc_legacy», να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Να δείξει, δηλαδή, αυτό που δεν δείχνουν οι… αιώνια κατατρεγμένοι. Να δείξει πχ την… εφεύρεση με τις 3 βολές που πήρε ο Τζέιμς στο περσινό παιχνίδι με την Εφές, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να… καμαρώνει για το αήττητο της έδρας το (μέχρι να έρθει ο Πρίντεζης και να του το βάλει… εκεί που ξέρει. Δηλαδή στο… χρονοντούλαπο της ιστορίας).  Να δείξει τα 15 φάουλ που έγιναν και ΔΕΝ σφυρίχτηκαν στην τελευταία επίθεση της Ζαλγκίρις, πάλι στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να παλεύει σήμερα για το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ κανονικά θα έπρεπε να πάλευε για την πρόκριση. Να δείξει, λοιπόν, όσα πραγματικά γίνονται

Και ποια ήταν η αντίδραση των Γκέμπελς; Το γνωστό και άκρως δημοκρατικό… φίμωμα! Αρχικά απειλές μέσω μηνυμάτων και σχολίων και στην συνέχεια απανωτές αναφορές για μπλοκάρισμα του λογαριασμού, γιατί το «klapsabc_legacy» τους χαλάει την εικόνα του… αδικημένου (ήμαρτον). Έτσι, αφού δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, προσπαθούν να το… κλείσουν!

Πόσο αντίλογο ΔΕΝ αντέχετε;

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ