Ακολουθήστε μας

BET

Πότε πρέπει να κάνω cash out

Το «κλείσιμο στοιχήματος» ή αλλιώς cash out όπως είναι ευρέως γνωστό αποτελεί μια ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή που οι στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρουν τα τελευταία χρόνια. Η επιλογή αυτή επιτρέπει ουσιαστικά στους παίκτες να εξασφαλίσουν ένα χρηματικό ποσό πριν ολοκληρωθεί το γεγονός της επιλογής τους και ανεξαρτήτως της τελικής του έκβασης.

Το ακριβές ποσό που προσφέρεται για cash out εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο πιθανό είναι να επαληθευτεί το στοίχημα που τοποθετήθηκε. Όσο πιο κοντά δηλαδή βρίσκεται το εκάστοτε στοίχημα στην επιβεβαίωση του, τόσο μεγαλύτερο το ποσό που οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν.

Εναλλακτικές του παρελθόντος

Στο πρόσφατο παρελθόν οι παίκτες έπρεπε απλά να περιμένουν την επιτυχή επιβεβαίωση των στοιχημάτων τους. Σε περιπτώσεις που απέμενε ένας μόνο αγώνας για να κερδίσει ένα δελτίο, η μόνη κίνηση που μπορούσαν να κάνουν ήταν σε περίπτωση που προηγούνταν η επιλεχθείσα ομάδα, να ποντάρουν παράλληλα στο αντίθετο αποτέλεσμα έτσι ώστε να εξασφαλίσουν ένα – μειωμένο έστω – κέρδος. Πλέον αυτή η τακτική ανήκει στο παρελθόν καθώς η εισαγωγή του cash out στα στοιχηματικά δρώμενα σήμανε τόσο την παγίωση του όσο και την υιοθέτηση του από όλες ανεξαιρέτως τις πλατφόρμες.

Πότε πρέπει να επιλέγετε το cash out

H πιο τρανταχτή περίπτωση κατά την οποία συνίσταται να προχωρήσετε σε cash out είναι όταν για διάφορους λόγους (πχ απουσίες βασικών στελεχών την τελευταία στιγμή) δεν πιστεύετε πλέον ότι το στοίχημά σας βαδίζει προς επαλήθευση. Πλην αυτής όμως, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που καλό είναι να μη ρισκάρετε και να προχωρήσετε σε κλείσιμο στοιχήματος:

Όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο budget: Εδώ αναφερόμαστε κυρίως σε περιπτώσεις που το δελτίο σας περιλαμβάνει πολλές επιλογές και απομένει μία μόνο για να κερδίσετε. Όταν λοιπόν δεν υπάρχει χρηματικό απόθεμα στο λογαριασμό σας έτσι ώστε να «καλύψετε» την τελευταία αναμέτρηση ποντάροντας στο αντίθετο αποτέλεσμα, καλό είναι να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που λέγεται cash out, ειδικά αν όπως προαναφέρθηκε έχετε χάσει την πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ακόμα και στην περίπτωση που έχετε το budget έτσι ώστε να προχωρήσετε στη μέθοδο της κάλυψης, θα πρέπει πρώτα να εξετάσετε ποια από τις δύο επιλογές είναι περισσότερο συμφέρουσα. Τις περισσότερες φορές, το cash out είναι η επιλογή που επιφέρει αισθητά υψηλότερο κέρδος.

Όταν απομένουν περισσότερες από μία επιλογές: Ιδανική επιλογή επίσης αποτελεί το cash out σε περίπτωση που για να κλείσει το δελτίο σας απομένουν περισσότερες από μία αναμετρήσεις, ειδικά όταν για τη μία από αυτές δεν επικρατεί μέσα σας ιδιαίτερη αισιοδοξία ως προς την επαλήθευση της.

Όταν υπάρχει αξία: Έστω ότι περιμένετε μία επιλογή για να επαληθευτεί το δελτίο σας και σας προσφέρετε ένα συγκεκριμένο ποσό ως cash out. Είναι πάντα πιθανό οι αποδόσεις να έχουν αλλάξει και το σημείο που περιμένετε να προσφέρεται πλέον σε μεγαλύτερη απόδοση. Σε μια τέτοια περίπτωση μπορείτε να πολλαπλασιάσετε το προσφερόμενο ποσό με την νέα αυτή απόδοση και να τη συγκρίνετε με το αρχικό κέρδος που υπολογίζατε (χωρίς φυσικά το cash out). Είναι πολλές φορές συμφέρον να εξαργυρώσετε το ποσό του cash out και να το ποντάρετε στη νέα απόδοση του σημείου καθώς το κέρδος δύναται να είναι μεγαλύτερο.

Πότε πρέπει να αποφύγετε το cash out

Η επιλογή του cash out είναι σίγουρα ένα χρήσιμο βοήθημα που μπορεί να προστατέψει τα χρηματικά διαθέσιμα των παικτών. Ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις όπως οι παρακάτω όπου δε συνίσταται η χρήση του:

Μη συμφέρουσα προσφορά: Το να αποκομίσετε ένα σημαντικό κέρδος την ώρα που ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να καταλήξει το δελτίο σας στον κουβά είναι αναμφισβήτητα κάτι πολύ σημαντικό. Ωστόσο, να έχετε πάντα κατά νου πως και οι στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν πάρει τα μέτρα τους έτσι ώστε να περιορίσουν το ποσό που προορίζεται να σας πληρώσουν. Είναι πάντα πιθανό το ποσό που σας προσφέρουν για να κλείσετε το στοίχημα σας να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Για παράδειγμα, έστω ότι στο δελτίο σας περιλαμβάνονται 6 επιλογές κι έχουν ήδη επαληθευτεί οι 5 από αυτές. Η λογική λέει πως το cash out πρέπει να ορίζεται στο ποσό που θα πρόσφεραν οι αποδόσεις των πέντε σημείων πολλαπλασιασμένες μεταξύ τους και επί το ποντάρισμα. Είναι όμως κάτι παραπάνω από βέβαιο πως το ποσό που θα αντικρίσετε είναι αισθητά μικρότερο. Η τελική απόφαση είναι δική σας..

Έχουν και οι μπουκ τις πληροφορίες τους: Όπως φροντίζετε εσείς οι παίκτες να ενημερωθείτε για τις τελευταίες ειδήσεις γύρω από την αναμέτρηση που σας απομένει, με τον ίδιο τρόπο πληροφορούνται τα σημαντικά νέα και οι υπεύθυνοι των στοιχηματικών εταιριών. Βάσει αυτών των ρεπορτάζ, διαμορφώνουν και τα ποσά που προσφέρουν ως cash out και τα οποία μάλιστα δύναται να μεταβάλλονται ανάλογα με τις εξελίξεις. Όταν λοιπόν βλέπετε πως το προσφερόμενο προς εσάς ποσό μειώνεται, σημαίνει πως μειώνονται και οι πιθανότητες να επαληθευτεί το σημείο που περιμένετε.

Δείτε τις στοιχηματικες εταιριες στην κυπρο στο Topbookmakers.com.cy!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για BET

Follow Us