Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Πότε σταματάει ο Πρίντεζης από την Εθνική

Για το κακό ξεκίνημα απέναντι στο Μαυροβούνιο αλλά και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Πάντα είναι δύσκολο όταν παίζεις με μόνο 2 προπονήσεις. Η Εθνική ομάδα φημιζόταν για τη χημεία της και αυτό δεν βγαίνει όπως το θέλουμε. Έχουμε χρόνο για να βρούμε τους αυτοματισμούς μας και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Σερβία. Οι αντίπαλοι είχαν παίξει ένα ακόμα φιλικό. Εμείς μπήκαμε αδικαιολόγητα άσχημα στο παιχνίδι. Με ομάδες και σε τουρνουά λίγων ημερών πρέπει τα απλά πράγματα να τα κάνεις καλά. Είναι μικροί αυτοματισμοί που βοηθούν για να κερδίσεις».

Ο ίδιος σημείωσε 18 πόντους και όταν ρωτήθηκε για την απόδοσή του είπε: «Είναι η πρώτη φορά που μας δίνεται η δυνατότητα να έρθουμε. Είναι πολύ δύσκολο, ειδικά πέρυσι δεν υπήρχε η δυνατότητα. Τώρα κάνουμε ένα μικρό μπρέικ από την προετοιμασία και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας με την Εθνική. Και ταυτόχρονα να βρεθούμε μεταξύ μας. Όσο πιο γρήγορα βρούμε τον αυτοματισμό μας τόσο το καλύτερο».

Σχετικά με το αν το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι η τελευταία του εμφάνιση με το εθνόσημο ανέφερε: «Λογικά θα είναι η τελευταία πρόκληση. Επειδή είμαι ρεαλιστής, ξέρω όταν έρθει η ώρα θα πω πότε να σταματήσω. Να δούμε το επόμενο καλοκαίρι, αν περάσει και η σεζόν και βλέπουμε»

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC