Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Πότε θα γίνει η επόμενη κυβίστηση;

Η Ευρωλίγκα αποφάσισε να μειώσει την ποινή του επώνυμου φίλαθλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Από 12 μήνες απαγόρευσης εισόδου σ’ όλα τα γήπεδα που διεξάγεται αγώνας της διοργάνωσης σε πέντε μήνες και πρόστιμο 60.000 ευρώ.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ως το τέλος της σεζόν και σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας του στο Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου (λέμε τώρα), ο άνθρωπος των ρεκόρ, αυτός που έχει καταφέρει να τιμωρηθεί ταυτόχρονα με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν θα μπορεί να βρεθεί στο γήπεδο.

Και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τρία και έχουν να κάνουν με αφορμή τη νέα απόφαση της Ευρωλίγκας αλλά και τη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μόλις ανακοίνωσε ότι δεν θα κάνει δημοψήφισμα.

«θα σεβαστώ την προσωρινή τιμωρία μου από την Euroleague (η οποία δεν ανέστειλε την απόφαση έως ότου εκδικαστεί από δευτεροβάθμιο όργανο), αλλά σε περίπτωση μη δικαίωσής μου, αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία με εμένα και τον Παναθηναϊκό στην συγκεκριμένη διοργάνωση», είχε δηλώσει τότε ο επώνυμος φίλαθλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τα ερωτήματα λοιπόν είναι τα ακόλουθα.

1. Θα ανακοινώσει νέο δημοψήφισμα;
2. Θα αποχωρήσει το καλοκαίρι όπως έχει ανακοινώσει δημόσια;
3. Πότε θα κάνει μια ακόμα κυβίστηση και με δάκρια στα μάτια όπως τότε με τον θείο του που τον πρόδωσε θα ανακαλέσει τα πάντα;

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ