Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Που θα βλέπουμε τα ματς του Θρύλου στην Basketleague

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Basket League είναι μοιρασμένα σε δύο κανάλια, την κρατική τηλεόραση της ΕΡΤ και την συνδρομητική τηλεόραση της Cosmote TV.

Οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ εξακολουθούν να δεσμεύονται με συμβόλαιο με την Cosmote TV και έτσι όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους θα έχουν ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη. Από εκεί και πέρα, ο ΕΣΑΚΕ συμφώνησε με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των υπόλοιπων 11 ομάδων. Όπως και πέρυσι, η ΕΡΤ θα μεταδίδει αγώνες σε παράλληλη μετάδοση μέσα από την εκπομπή Basket League Show και κάποιους επιλεγμένους αγώνες σε ζωντανή μετάδοση.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας της ΕΡΤ με τον ΕΣΑΚΕ, το «καθαρό» ποσό που θα μοιραστεί στις ομάδες ανέρχεται στο 1.7 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί για την ώρα είναι το πώς θα γίνει η… μοιρασιά, με τις ομάδες να βρίσκονται σε συζητήσεις με τους διοργανωτές. Υπολογίζεται πάντως ότι οι ομάδες που θα πάρουν το μεγαλύτερο μερίδιο (πέρυσι ήταν ο ΠΑΟΚ και ο Άρης) θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό που θα ξεπερνάει τις 250 χιλιάδες ευρώ, ενώ καμία ομάδα δεν θα πάρει λιγότερα από 100 χιλιάδες.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ