Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Πρίντεζης: «Δεν έπρεπε να χαλαρώσουμε»

Δύο διαφορετικά πρόσωπα παρουσίασε ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη, με τον Γιώργο Πρίντεζη να αναφέρεται στην χαλάρωση που παρουσίασε η ομάδα του.

Αναλυτικά ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε:

Για τα δύο πρόσωπα της ομάδας του:

«Η αλήθεια είναι ότι χαλαρώσαμε ενώ δεν έπρεπε. Ίσως να είχαμε στο μυαλό μας περισσότερο τη σκέψη ότι είχαμε τελειώσει το παιχνίδι αλλά τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Ο Άρης είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα μ’ έναν πολύ σοβαρό προπονητή. Παίξανε, βάλανε αρκετά μεγάλα σουτ, βρήκαν ρυθμό σε αντίθεση με μας που δεν βάλαμε αυτά τα σουτ κι έτσι δεν ήθελε και πολύ για να γυρίσει το παιχνίδι», είπε.

Για τον κόσμο του Άρη:

«Ο Άρης παίρνει δύναμη από τον κόσμο του, έχει δυνατή έδρα, περιμέναμε να γεμίσει και το ότι αυτό δεν έγινε ήταν ένα συν για μας».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς η ΤΣΣΚΑ για μια ακόμη χρονιά είναι το φαβορί για να κερδίσει την Euroleague. Εμείς πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε όσο περισσότερο γίνεται γιατί η βελτίωση που χρειαζόμαστε σαν ομάδα είναι ακόμη πολύ μεγάλη. Προσπαθούμε να βάλουμε περισσότερη ενέργεια, ταχύτητα και πόντους στον αιφνιδιασμό, αλλά χρειαζόμαστε πολλά πράγματα για να φθάσουμε μέχρι το τέλος».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ