Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Πρίντεζης: «Δεν μας αρκεί η καλή εμφάνιση»

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, όμως αυτό δεν παρηγορεί τον Γιώργο Πρίντεζη, με τον υπαρχηγό του Θρύλου να ξεκαθαρίζει πως η ομάδα είανι ευχαριστημένη μόνο με τις νίκες.

Αναλυτικά ο «Πριντ» μίλησε:

Για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ:

«Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε, είναι πολύ δύσκολο να περιορίσεις την ΤΣΣΚΑ. Όλα αυτά τα ματς κρίνονται σε μία λεπτομέρεια. Χάσαμε τρία συνεχόμενα ριμπάουντ και αυτή ήταν καταλυτική στιγμή. Το σημαντικό είναι να βελτιωνόμαστε και να φτιάχνουμε χαρακτήρα, γιατί είμαστε νέα ομάδα. Αν θες να προχωρήσεις, πρέπει να μάθεις να κερδίζεις αυτά τα ματς. Στο τρίτο δεκάλεπτο, η ΤΣΣΚΑ έτρεξε, αλλά καταφέραμε να επανέλθουμε.  Δεν μας αρκεί που παίξαμε καλά. Δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Όλοι αποκτούν εμπειρίες από όλα αυτά. Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο ως ομάδα. Σε γενικές γραμμές, μείναμε στο πλάνο μας, παίξαμε καλή άμυνα, αλλά δεν φτάνει. Στον Ολυμπιακό πρέπει να νικάς, δεν αρκεί μόνο η καλή εμφάνιση».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι ένας μαραθώνιος και όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίζεις αυτά τα ντέρμπι. Εγώ θέλω να μείνω στο ότι πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη και νομίζω πως αυτή είναι η πιο δύσκολη Euroleague στην ιστορία. Θέλει προσπάθεια. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Δεν το λέω ως δικαιολογία, αλλά πρέπει να δουλεύουμε ατομικά και ομαδικά».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του:

«Θα υπάρξουν και μέρες δεν μπορείς μόνο να τρέξεις και να βγάλεις ενέργεια. Απέναντι σε ομάδες, όπως η ΤΣΣΚΑ, είναι δύσκολο να βρεις εύκολα καλάθια. Θα χρειαστεί σε κλειστά ματς να βρίσκουμε σωστές αποφάσεις, αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην άμυνα».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ