Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Πρίντεζης: «Ήταν μια μαγική χρονιά, σε ένα 20ημερο θα μάθουμε για το μέλλον μου»

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο πρωταγωνιστής στο φινάλε της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, με ολόκληρη την “Stark Arena” να αποθεώνει τον αρχηγό του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να κάνει λόγο για μια μαγική χρονιά, καθώς επίσης και για το μέλλον του στα παρκέ.

Ο Πρίντεζης είπε στην κάμερα της NOVA«Ήταν μια μαγική χρονιά. Ένας λόγος που και ο κόσμος είχε περηφάνια ήταν γιατί τα δώσαμε όλα. Ήμασταν πραγματική ομάδα. Η ομάδα αποτελείται από εξαιρετικά παιδιά ο καθένας ξέρει τον ρόλο του και αυτό ήταν ίσως το πιο σημαντικό. Ο καθένας έδινε το 100% στο παρκέ.

Η αγάπη είναι αμοιβαία. Ας περιμένουμε ένα 20ήμερο για να μάθουμε. Έχω το δικό μου λόγο που δεν θέλω να ανακοινώσω κάτι. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Η ομάδα πάντα θα υπάρχει. Εγώ ήμουν ένα μέλος της ομάδας που πάντα βοηθούσα και εκπλήρωσα το όνειρό μου. Η ομάδα θα υπάρχει και του χρόνου θα είναι στην κορυφή. Έχει 2 προέδρους που την αγαπούν πραγματικά. Ο κόσμος εισέπραξε όλη την προσπάθεια όλης της χρονιάς.

Ο αθλητισμός έχει περίεργα συναισθήματα. ήμασταν στις 4 καλύτερες ομάδες, όλοι είμαστε στεναχωρημένοι. Πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ, ξαναφέραμε τον Ολυμπιακό στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC