Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Πρίντεζης: “Καμία ομάδα δεν έχει πάει τρένο μέχρι τέλος”

Στη μεγάλη σημασία της αποψινής νίκης του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε στάθηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Γιώργος Πρίντεζης.

 

Για το πόσο πολύ χρειαζόταν τη νίκη ο Ολυμπιακός:
«Τη χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Δεν είμαστε όπως θέλουμε τις τελευταίες εβδομάδες. Καμιά φορά, όταν σε πάρει η κατηφόρα, βγαίνει το άδειασμα. Δείξαμε καλή αντίδραση, αλλά δεν φτάνει. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο».

Για το αν είχε πληγωθεί ο εγωισμός του:
«Δεν υπάρχει άνθρωπος της ομάδας που δεν στεναχωριέται. Όλοι βάζουμε την ομάδα πάνω από τον εαυτό μας. Καμία ομάδα όμως δεν έχει πάει τρένο μέχρι τέλος. Πέρσι, για παράδειγμα, φάνηκε ότι αδειάσαμε στο τέλος. Νιώθω καλύτερα πλέον μετά το πρόβλημα στο πόδι κι ελπίζω να βρω σύντομα τον εαυτό μου στο 100%».

Για τα στοιχεία που οδήγησαν στη νίκη:
«Ήμασταν πολύ αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό. Τα σουτ παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Όταν βρεις τρίποντα, ανοίγει η άμυνα, φτιάχνει και η ψυχολογία. Και τακτικά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Προσπαθήσαμε να κόψουμε τα δυνατά τους σημεία».

Για το γεγονός πως πάντα λέει τα πράγματα με το όνομά τους:
«Μπάσκετ είναι, πρέπει να το χαρούμε. Όποιος έρχεται εδώ, πρέπει να το απολαμβάνει. Γι’ αυτό υπάρχουν οι ομάδες».

Για τους παίκτες του πάγκου και τη διάρκεια που απαιτείται:
«Υπάρχουν πολλοί, καλοί παίκτες σε αυτή την ομάδα. Και ο Γιάνις, και ο Ρόμπερτς είναι πολύ καλοί παίκτες. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βγουν μπροστά. Ο Γιάνις πέρασε μία περίοδο που δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση, αλλά η χρονιά είναι μεγάλη».

Για το πώς εκλαμβάνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του την κριτική:
«Καταρχάς δεν πιστεύω ότι δώσαμε ακόμη απαντήσεις. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την άλλη βδομάδα. Χάσαμε σημαντικό έδαφος κι έχουμε πολύ δρόμο για να αντιδράσουμε. Δεν μπορεί να πηγαίνουν τα πάντα καλά. Αυτή η ομάδα έχει πετύχει πράγματα που ίσως είναι υπερβάσεις. Σημασία έχει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και να το νιώθεις, όταν γυρνάς σπίτι σου».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ