Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Πρίντεζης: «Πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος την Τετάρτη»

Ο Γιώργος Πρίντεζης παραμένει εκτός δράσης, λόγω της επέμβασης που υποβλήθηκε στο πόδι, με τον υπαρχηγό του Θρύλου, να μιλά στην κάμερα της ΕΡΤ για τα επερχόμενα παιχνίδια με την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Αναλυτικά:

«Θέλω να πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος για τον αγώνα της Τετάρτης. Ήταν μια θεωρητικά ασήμαντη μικροεπέμβαση που έκανα. Καμιά φορά όταν έχεις κάτι σοβαρό λες “πάει στα κομμάτια”, αλλά τώρα μιλάμε ουσιαστικά για μια αφαίρεση ενός κάλου που πόναγε πολύ τους τελευταίους δύο μήνες. Είμαι αρκετά καλύτερα και αύριο ή μεθαύριο θα δοκιμάσω με την ομάδα».

Για το αν ξεκουράστηκε ή έχασε τον ρυθμό του: «Σίγουρα και η ξεκούραση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν είχα γυρίσει λίγο πιο γρήγορα θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Τα παιχνίδια που έρχονται είναι πολύ σημαντικά και θέλω να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα, τόσο ατομικά όσο και όλοι σαν ομάδα.

Για τη Ζαλγκίρις: «Είναι  μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, με ρόλους και αυτοματισμούς. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και έχει φανεί και στο παρελθόν ότι παιχνίδια τα οποία θεωρούμε εύκολα είναι και αυτά στα οποία την… πατάμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Είναι μια σειρά που σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αλλάζουν πράγματα τόσο από τους προπονητές όσο και γενικότερα, οπότε θέλει προσοχή και συγκέντρωση, και μια καλή έδρα με τον κόσμο στο πλευρό μας. Να πάρουμε το πρώτο παιχνίδι και βλέπουμε. Ας δούμε το πρώτο παιχνίδι, να δώσουμε το παρών όλοι οι τραυματίες και μετά βλέπουμε. Καλύτερα να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι χωριστά».

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ