Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Πρίντεζης: «Το έργο του Παύλου Γιαννακόπουλου θα μείνει για πάντα»

Ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου, υπογραμμίζοντας πως ο ιστορικός πρόεδρος του Παναθηναϊκού “έφυγε”, αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο έργο, το οποίο θα συνοδεύει για πάντα τον σύλλογο, ενώ τόνισε πως πρόκειται για μεγάλη απώλεια για το σύνολο του ελληνικού αθλητισμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα “Η πράσινη”:

«Είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια. Όσοι είμαστε μέσα στον χώρο γνωρίζουμε ποια ήταν η συνεισφορά του και πόσο πολύ αγαπούσε την ομάδα. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού και στους φιλάθλους. Νομίζω ότι το έργο του έχει μείνει και θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα. Θα μείνει για πάντα στον σύλλογο και είναι μια μεγάλη απώλεια, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά γενικότερα για όλο τον κόσμο του αθλητισμού.

Να ευχηθώ τα καλύτερα στην οικογένειά του, να ζήσουν να τον θυμούνται, γιατί ασχέτου ηλικίας, πάντα μια απώλεια είναι πάρα πολύ δύσκολη, το έχω περάσει και ξέρω. Είχε τύχει μια φορά μόνο να μιλήσουμε, αλλά όσοι είμαστε στον χώρο ξέρουμε πάνω-κάτω τι είναι ο κάθε άνθρωπος και γνωρίζω πόσο πολύ αγαπούσε την ομάδα του και πόσο δίπλα στην ομάδα ήταν πάντα».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ