Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Πρώην βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ και μάνατζερ που είχε φέρει παίκτες και στον Ολυμπιακό συνελήφθησαν για στημένους αγώνες

Μέγα σκάνδαλο ήρθε στην επιφάνεια στο Βέλγιο με την σύλληψη δύο διαιτητών, ενός προπονητή, ο οποίος ήταν βοηθός προπονητή στον ΠΑΟΚ επί Τούντορ, του Ιβάν Λέκο και μάνατζερ με τον οποίο συνεργαζόταν και ο Ολυμπιακός, του Μπαγιάτ, ο οποίος είχε φέρει στον Ολυμπιακό τον Ζιλέ και τον Προτό.

Γενικά, δεκάδες συλλήψεις σε επτά ευρωπαϊκές χώρες, έγιναν τις τελευταίες ώρες, ως αποτέλεσμα αναζήτησης περίπου 60 προσώπων, για τα οποία υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις εμπλοκής, σε σκάνδαλο που αφορά στο βελγικό ποδόσφαιρο.

Οπως ανακοινώθηκε από την ομοσπονδιακή εισαγγελία, οι συλλήψεις έγιναν σε Γαλλία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Κύπρο, Μαυροβούνιο, Σερβία και ΠΓΔΜ και αφορούν σε απάτες σχετιζόμενες με μεταγραφές ποδοσφαιριστών και προκαθορισμό αποτελεσμάτων σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Στις έρευνες έλαβαν μέρος περίπου 220 αστυνομικοί, ενώ νωρίτερα σήμερα, ανακοινώθηκε η σύλληψη του προπονητή της Μπριζ, Ιβάν Λέκο, ενός εκ των κορυφαίων μάνατζερ που δραστηριοποιούνται στο Βέλγιο αλλά και αρκετών διαιτητών.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ