Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Πρωτάθλημα στα «χαρτιά», με μπούκες και Κομίνη

Το φετινό πρωτάθλημα μπορεί να χαρακτηριστεί από πολλές εξωαγωνιστικές «εικόνες» και σίγουρα κανένας δεν θα το θυμάται για τα αποτελέσματα στο χορτάρι. Ένα πρωτάθλημα το οποίο θα πάρει η ΑΕΚ στα χαρτιά, αφού ευνοήθηκε από τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων. Σε ένα πρωτάθλημα όπου οι αφαιρέσεις βαθμών και οι τιμωρίες έπαιξαν τον μέγιστο ρόλο για την έκβασή του.

Ο Ολυμπιακός είχε αφαίρεση τριών βαθμών και τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, στις οποίες έχασε τέσσερις βαθμούς. Σύνολο χαμένων βαθμών επτά. Και αν βάλεις και τους τρεις που δεν αφαιρέθηκαν από τον ΠΑΟΚ, για το ματς με τον Θρύλο στην Τούμπα, τότε πάμε στους δεκατρείς. Εάν υπολογίσουμε το άκυρο γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ στις καθυστερήσεις στο Καραϊσκάκη, ενώ ήταν επιθετικό φάουλ και το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Ολυμπιακού σε ανατροπή στο πρώτο μέρος, εάν υπολογίσουμε το πέναλτι-φάντασμα που πήρε η ΑΕΚ κόντρα στην Λαμία, με τον Λιβάγια να βουτάει εκτός περιοχής και εάν συνυπολογίσουμε όλες τις κραυγαλέες περιπτώσεις στις οποίες ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ με οφσάϊντ δύο μέτρα να μην καταλογίζονται ποτέ και πέναλτι μαϊμου να δίνονται, τότε αντιλαμβάνεστε τι μορφή θα είχε το πρωτάθλημα.

Ένα πρωτάθλημα που κρίθηκε στη μπούκα του Σαββίδη αλλά και στην «κότα» τον Κομίνη, ο οποίος δεν έγραψε ποτέ στο φύλλο αγώνα ότι σφύριξε για να ξαναβγούν στο γήπεδο οι ομάδες αλλά η ΑΕΚ δεν βγήκε ποτέ. Εάν δείτε το σκεπτικό της απόφασης του αθλητικού δικαστή, εκεί στέκεται. Στο γεγονός ότι δεν είναι ξεκάθαρο το φύλλο αγώνα. Η ποινή θα έπρεπε να είναι -6 για τον ΠΑΟΚ και -3 για την ΑΕΚ, γιατί δεν βγήκε στο ματς.
Αυτό το πρωτάθλημα, λοιπόν, θα μείνει στην ιστορία ως το πρωτάθλημα στα χαρτιά, της μπούκας του Σαββίδης και της κότας του Κομίνη. Αυτό το πρωτάθλημα, να το χαίρεστε.

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ